Noutăți și comunicate

Concert FREESTAY in Hard Rock Cafe

10 februarie 2017
Concert FREESTAY in Hard Rock Cafe
Vineri, 10 februarie 2017, sunteti invitati de la ora 22:30 la concertul trupei Freestay in Hard Rock Cafe.

Trupa Freestay revine pe scena din Hard Rock Cafe pe 10 februarie 2017. Vino să asculți “Trebuia sa fii tu, ” “Cerșetori de iubire”, dar și piese de referință din repertoriul internațional și românesc foarte îndrăgite, într-un concert electrizant!

Florin Ristei a câștigat concursul de talente X Factor Romania în 2013, iar cu un an mai devreme tot el a fost cel care, alături de Åžerban Niculae, a pus bazele trupei FreeStay. Cel mai recent proiect al său, piesa “Las-o”, lansată anul trecut alături de Vescan, a intrat rapid în topuri și în inimile fanilor.

În prezent FreeStay este o trupă apreciată pe scenele din București și din țară. Cu fiecare apariție, trupa și-a consolidat poziția de show-band de top și a încântat publicul, prin repertoriul variat și prin prezența scenică inegalabilă. FreeStay înseamnă: Florin Ristei – voce, Serban Niculae – clape, voce, Alin Teodorescu – clape, voce, Alin Ilies – chitara, Benny Andreica – bass si Vladimir Grafu – tobe.

Concertul din 10 februarie va începe la ora 22.30. Biletele pot fi găsite în format electronic pe http://www.iabilet.ro, în rețeaua fizică iabilet.ro (http://www.iabilet.ro/rețea - Magazinul Muzica, Magazinele Uman și VGeneration, IQ BOX, rețeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara) și la Hard Rock Cafe.

Biletele au următoarele prețuri:

- 35 de lei - acces general, cu loc la masă;

- 50 de lei - VIP, cu loc la masă în fața scenei.


Sunt disponibile și bilete fără loc, la prețul de 30 de lei.

Un eveniment recomandat de Magic FMEvenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Let's Rock recomandă

Top