Noutăți și comunicate

Concert FREESTAY in Hard Rock Cafe

10 februarie 2017
Concert FREESTAY in Hard Rock Cafe
Vineri, 10 februarie 2017, sunteti invitati de la ora 22:30 la concertul trupei Freestay in Hard Rock Cafe.

Trupa Freestay revine pe scena din Hard Rock Cafe pe 10 februarie 2017. Vino să asculți “Trebuia sa fii tu, ” “Cerșetori de iubire”, dar și piese de referință din repertoriul internațional și românesc foarte îndrăgite, într-un concert electrizant!

Florin Ristei a câștigat concursul de talente X Factor Romania în 2013, iar cu un an mai devreme tot el a fost cel care, alături de Åžerban Niculae, a pus bazele trupei FreeStay. Cel mai recent proiect al său, piesa “Las-o”, lansată anul trecut alături de Vescan, a intrat rapid în topuri și în inimile fanilor.

În prezent FreeStay este o trupă apreciată pe scenele din București și din țară. Cu fiecare apariție, trupa și-a consolidat poziția de show-band de top și a încântat publicul, prin repertoriul variat și prin prezența scenică inegalabilă. FreeStay înseamnă: Florin Ristei – voce, Serban Niculae – clape, voce, Alin Teodorescu – clape, voce, Alin Ilies – chitara, Benny Andreica – bass si Vladimir Grafu – tobe.

Concertul din 10 februarie va începe la ora 22.30. Biletele pot fi găsite în format electronic pe http://www.iabilet.ro, în rețeaua fizică iabilet.ro (http://www.iabilet.ro/rețea - Magazinul Muzica, Magazinele Uman și VGeneration, IQ BOX, rețeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara) și la Hard Rock Cafe.

Biletele au următoarele prețuri:

- 35 de lei - acces general, cu loc la masă;

- 50 de lei - VIP, cu loc la masă în fața scenei.


Sunt disponibile și bilete fără loc, la prețul de 30 de lei.

Un eveniment recomandat de Magic FM



Evenimente recomandate

Top