Noutăți și comunicate

Concert Forgotten Tomb si Nocturnal Depression in Club Colectiv

25 octombrie 2015
Concert Forgotten Tomb si Nocturnal Depression in Club Colectiv
Duminica, 25 octombrie 2015, sunteti invitati in Club Colectiv din Bucuresti la concertul trupelor Forgotten Tomb si Nocturnal Depression.



Forgotten Tomb (ITALIA), una din cele mai importante trupe de depressive black metal revine in Romania, de data aceasta in calitate de headliner, urmand sa sustina 2 concerte la Cluj Napoca, in Flying Circus Pub, respectiv Bucuresti in Colectiv. Dupa 5 ani de la singurul concert sustinut de acestia la Bucuresti, Forgotten Tomb se intorc in Romania in cadrul turneului european pe care acestia il vor sustine la finalul acestui an.

Alaturi de acestia pe scenele celor 2 cluburi vor urca si francezii de la Nocturnal Depression, trupa ce vine in premiera in Romania.

Concertele vor avea loc sambata, 24 Octombrie 2015 la Cluj Napoca, respectiv duminica, 25 Octombrie 2015 la Bucuresti.



Biletele pentru cele doua concerte urmeaza sa fie puse in vanzare, urmand sa revenim cu informatii complete in legatura cu pretul si modalitatile de achizitie ale acestora.

Paginile oficiale ale evenimentelor:

24.10.2015, Cluj Napoca @ Flying Circus Pub:
https://www.facebook.com/events/1441794212804510/

25.10.2015, Bucuresti @ Colectiv:
https://www.facebook.com/events/1593396444233127/



(1) Concert_Forgotten_Tomb_si_Noct_aqUkzu2Ww.jpg
FORGOTTEN TOMB (ITALIA)
https://www.facebook.com/Official.Forgotten.Tomb 

Trupa revine in Romania dupa concertul sustinut la Bucuresti in 2010, urmand sa isi promoveze cel mai nou material de studio – “Hurt Yourself and the Ones You Love”.

Forgotten Tomb a fost infiintat in 1999 de catre Herr Morbid ca un proiect Depressive Black Doom Metal, influentat de vechiul KATATONIA, PARADISE LOST sau BURZUM.

In peste 15 ani de activitate, italienii au lansat 8 albume, ultimul material discografic fiind "Hurt Yourself and the Ones You Love", album ce a fost lansat la inceputul acestui an prin casa de discuri Agonia Records.

FORGOTTEN TOMB vor reveni in Romania de data aceasta in calitate de headlineri ai evenimentelor si vor sustine un concert pentru toti fanii sonoritatilor metal depresive.

https://www.youtube.com/watch?v=9jDguGDaxm8

FORGOTTEN TOMB lineup
  • Ferdinando "Herr Morbid" Marchisio - guitar, vocals
  • Andrea "A." Ponzoni - lead guitar
  • Alessandro "Algol" Comerio - bass
  • Kyoo Nam "Asher" Rossi - drums



(3) Concert_Forgotten_Tomb_si_Noct_Gb5FJEe7.jpg
NOCTURNAL DEPRESSION (FRANTA)
https://www.facebook.com/KillYourselfND 

Francezii vin pentru prima data in Romania, urmand sa isi promoveze albumul lansat anul acesta “Spleen Black Metal”.

Nocturnal Depression a fost infiintat in anul 2004 de catre H. Suizid si Lord Lokhraed devenind in scurt timp una din cele mai importante trupe de depressive black metal din scena internationala.

In cei peste 10 ani de activitate trupa a lansat 7 albume de studio, ultimul material discografic "Spleen Black Metal" fiind lansat la inceputul acestui an.

Trupa promite un show special pentru cele doua concerte din Romania avand in vedere ca acestia se vor afla pentru prima data in tara noastra.

https://www.youtube.com/watch?v=Ejj_X5jx-44

NOCTURNAL DEPRESSION lineup
  • L.Lokhraed – Vocals/Guitars
  • Avskrius - Guitars
  • Krahne – Bass
  • Morkhod – Drums


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top