Noutăți și comunicate

Concert For My Sins, Rock Incorporation si Arashai in Club Fabrica

9 aprilie 2015
Concert For My Sins, Rock Incorporation si Arashai in Club Fabrica
Joi, 9 aprilie 2015, sunteti invitati de la ora 20:00 in Fabrica Club la cel mai fresh event live al primaverii! For My Sins, Rock Incorporation si Arashai sunt cele 3 nume care vor zgudui peretii clubului, dand astfel start weekend-ului perfect.

Support: 15 Ron. Biletele vor fi disponibile la intrarea in club in seara event-ului.
Eveniment Fb https://www.facebook.com/events/931213900244696For My Sins este o formatie de melodic metal din Bucuresti si a luat nastere din dorinta unei noi abordari a metal-ului. Prin imbinarea agresivitatii cu partile melodice, la inceputul verii anului 2014, formatia a luat cu asalt scenele cluburilor din Romania. Vocea solistei combina elemente de pop rock cu o melodicitate si o atitudine pasionala, prezenta greu de ignorat. Plecand de la furie, dezolare si anxietate, ajungand la incredere si optimism, temele abordate sunt menite sa ofere ascultatorului o traire cat mai completa a naturii umane.

Componenta:
Laura Bratu - vox
Silviu Bercus - lead guitar
Marius Iacob - guitar
Tiberiu Niculae - bass
Adrian Gheorghiu - drums

https://www.facebook.com/formysinsofficial
https://www.youtube.com/user/ForMySinsRoRock Incorporation este o formatie care combina mai multe tipuri de Rock si a concertat atat in cluburi din Bucuresti cat si in Constanta, Vama Veche la festivalul Stufstock. Rock Incorporation are de asemenea si cateva aparitii la Tv pe posturile Tvr

Componenta:
Zsuzsana Cerveni - vox
Mihai Nasui - lead guitar
Radu Zarcu - rythm guitar
Iosif Pastina - bass
Iacob Pastina - drums

https://www.facebook.com/pages/Rock-Incorporation/116688798406492
http://www.youtube.com/RockIncorporationArashai este o tanara formatie ce imbina mai multe genuri ca: Rap metal, Nu metal, Stoner si multe altele.

https://www.facebook.com/arashai


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top