Noutăți și comunicate

Concert Foo Fain (tribut Foo Fighters) în clubul Manufactura din Timișoara

28 mai 2022
Concert Foo Fain (tribut Foo Fighters) în clubul Manufactura din Timișoara
Foo Fain va susține un concert tribut Foo Fighters în Club Manufactura din Timișoara, sâmbătă, 28 mai 2022, de la ora 19:00. https://www.youtube.com/watch?v=XBYfHkfbi7Q


Informații despre eveniment

Foo Fain este unica formație de tribut Foo Fighters din România, care a apărut în 2021 din pasiunea lui Dani pentru trupa rock americană. Foo Fain este compusă din Dani - tobe, Emil – bass, Gabi - chitara 2 și backing vocals, și Zmeul - lead guitar & vocals. Băieții interpretează melodii consacrate precum ”The Pretender”, ”Best of You” sau, ”All My Life”, dar și alte hituri ale grupului American, cântate într-o manieră energetică și plină de emoție.

Foo Fighters este o formație rock americană formată în Seattle în 1994 de către bateristul de la Nirvana, Dave Grohl, ca urmare a destrămării trupei Nirvana, după moartea lui Kurt Cobain. Numele este inspirat din diferitele fenomene aerierene neidentificate și ozn-uri, cunoscute sub numele de foo fighter. De-a lungul carierei, Foo Fighters a câștigat 15 premii Grammy, și titlul de Best Rock Album de cinci ori.

Accesul la concertul din Manufactura costă 30 lei. Rezervări și detalii despre eveniment se găsesc pe Facebook.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top