Noutăți și comunicate

Concert folk Adrian Ivanitchi, Gilbert Ghicolescu și Monica Cojocaru in club Manufactura

8 februarie 2019
Concert folk Adrian Ivanitchi, Gilbert Ghicolescu și Monica Cojocaru in club Manufactura
Vineri, 8 februarie 2019 sunteţi invitaţi în Club Manufactura din Timisoara la o seara de muzica, poezie si introspectie alături de 3 artisti indragiti Adrian Ivanitchi, Gilbert Ghicolescu si Monica Cojocaru începând cu ora 20:00.

Preţul unui bilet este de 20 lei.

https://www.youtube.com/watch?v=yj2y9H-fdtA

"Muzica folk, aceasta stare de spirit, acest mod de viata, uneste oameni ce simt si percep altfel sensurile vietii, nu doar cel existential, dar mai ales cele legate de spirit, de filosofie, de poezie si (desigur) de muzica. Alaturand si coalizand energii date de caractere puternice, caractere ce au o reala scara a valorilor, poezia cantata, aceasta simbioza denumita generic "muzica folk" aduce in lumina puritatea, altruismul, dragostea, spiritul de sacrificiu, iubirea aproapelui, a neamului, a istoriei si a gliei in care zac mosii si stramosii nostri. Caci ce-am fi noi, traitorii de astazi ai meleagurilor dintre Nistru, Tisa, Dunare si Marea Neagra, fara limba, traditii, cultura si jertfa inaintasilor, decat niste biete papadii, puf spulberat si risipit in cele patru zari de cea mai mica adiere de vant??!!" (Ghilbert Ghicolescu)

Folkist din prima linie, atat valorica, cat si ca pozitionare in timp, a acestui gen muzical indragit, Adrian Ivanitchi s-a remarcat printr-o activitate laborioasa in sfera muzicii pop-rock-folk, fiind membru fondator al formatiilor Coral si Tarabostes, membru al mai multor formatii rock de top, dintre care amintim formatiile Sideral si Sfinx.

Muzician complex, compozitor si interpret, Adrian Ivanitchi devine membru in Cenaclul Flacara (1974), unde ramane pana in 1981, avand numeroase aparitii in concerte cat si la TVR. Activitatea sa continua si dupa aceasta data, prin participari la Festivalul National de Muzica Folk " Om Bun", la Festivalul de Arta Medievala de la Sighisoara, prin realizarea de emisiuni radio si colaborarea cu diferite institutii culturale la nivel national.

Vineri seara în Manufactura vom fredona impreuna Arsura, Floare de ger, Balada lui Mil sau Fisa personala, și multe alte piese dragi din repertoriul bogat al lui Adrian Ivanitchi.

Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/97170389634826Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top