Noutăți și comunicate

Concert Fluturi Pe Asfalt si Quantum Drive in Club Control

20 februarie 2014
Concert Fluturi Pe Asfalt si Quantum Drive in Club Control
Joi, 20 februarie 2014, Club Control gazduieste doua dintre cele mai bune proiecte prin care Clujul s-a repozitionat pe scena muzicala: Fluturi pe Asfalt si Quantum Drive. Un show audio-vizual plin de inspiratie, profunzime, dedicare si riffuri de chitara incarcate de intensitate!

Fb event. Intrare: 15 lei
Biletele pot fi achiziționate la intrarea clubului, în ziua concertului.
Adresa Club Control : Strada Constantin Mille, Nr. 4, București (Sala Berlin). http://www.facebook.com/clubcontrol



Fluturi Pe Asfalt abordeaza un stil cu multiple influente: alternativ, metal, post-rock si rock clasic. Trupa s-a format in 2009, in Cluj-Napoca, iar primul concert sustinut a avut loc in 2010.
De atunci a cantat in mai multe cluburi din tara alaturi de formatii autohtone (Alternativ Quartet, Luna Amara) cat si alaturi de nume de pe scena internationala (Gifts From Enola, Mental Architects).

Reconstituire - albumul de debut a fost lansat in anul 2012.
http://www.facebook.com/fluturipeasfalt
http://www.youtube.com/watch?v=euPp4Indt1k



Quantum Drive este o trupa de indie-rock alternativ, din Cluj-Napoca, ce imbina elemente de shoegaze si psychedelic-rock.

Proiectul a fost inceput de catre Ovidius Macicasan si de H.G. Alex la sfarsitul anului 2010, iar pe parcurs li s-au alaturat Raluca Apetria, Andrei Sincraian si Tomi Razvan.

Prima lor piesa inregistrata se numeste "Echoes" si se poate asculta/downloada gratuit de aici: http://quantumdrive.bandcamp.com/track/echoes

http://www.facebook.com/QuantumDrive
http://www.youtube.com/watch?v=QOBx9LJ5WGQ



Parteneri media: Radio Guerrilla, Eclecticfm.ro, Zile si Nopti, Jurnalul National, BeWhere, SapteSeri, Academia Catavencu, Vice, Decat o Revista, Catavencii, Sunete, Tataia, Arte si Meserii, Ziarul Studentesc Carevasazica, IQads, Feeder, Veioza Arte, Metropotam.ro, InfoMusic.ro, Musicnights.ro, Urban.ro, Bestmusic.ro, Metalhead.ro, Metalfan.ro, No.3.ro, b365.ro, 9am.ro, Modernism.ro, Liternet.ro, partyhub.ro, HypeStreet.ro, Tonight.eu, Hipmag.ro, Anyplace.ro, tilllate.com, iConcert.ro, Nights.ro, Beatfactor.ro, Gingergroup.ro, Orasulm.eu, hailaconcert.ro, Rockstage.ro, MaximumRock, alternativ.ro, muzicabuna.ro, hyperliteratura.ro, studentie.ro, woobicha.ro, Mixtopia.ro, sofresh.ro, sub25.ro, subAsfalt.ro, aldmovieland.blogspot.ro, cooperativaurbana.ro, 121.ro, afterhours.ro, vinsieu.ro, letsrock.ro, bestial.ro, rockout.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top