Noutăți și comunicate

Concert Fluturi pe Asfalt si Pinholes in club Quantic

8 septembrie 2023
Concert Fluturi pe Asfalt si Pinholes in club Quantic
Fluturi pe Asfalt și Pinholes vor susține vineri, 8 septembrie 2023, un concert în Club Quantic din București. Biletele sunt disponibile online, via iabilet.


Informații despre eveniment

Vineri, 8 Septembrie 2023, Fluturi pe Asfalt și Pinholes ridica steagul tristesse-ului in Quantic, de la alternative la post-metal împachetat de cele mai amare versuri de jale. Un adevărat showcase Supersomnic Records, cu trupele fondatoare ale curajoasei case de discuri din Cluj.

Fluturi pe Asfalt au devenit in timp cel mai bine păstrat secret al scenei muzicale din Romania, cu fiecare concert construind la statutul de cult pe care îl are trupa. FpA își cizelează necontenit sunetul, balansând elemente de post rock/post metal cu alternativ, unde tragicul și realismul consumă tot ce suflă în jur.

Pinholes este grup de rock alternativ format în Iași, în 2011. Străbat țara în lung și lat de peste 10 ani, convingând oamenii că se poate dansa și pe muzică tristă. Obsedați de metafore și asumați dramatici, Pinholes caută să găsească mijlocul între alternative rock, post rock, post punk și Alexandru Andrieș, Marin Sorescu și Negură Bunget. Undeva, toate cercurile astea se întâlnesc.


Evenimente recomandate

Top