Noutăți și comunicate

Concert Fluturi pe Asfalt și Pinholes în Club Capcana

14 decembrie 2019
Concert Fluturi pe Asfalt și Pinholes în Club Capcana
Sâmbătă, în 14 decembrie 2019, pe scena din Club Capcana (Timioșara) vor urca de la ora 21:00 două dintre cele mai apreciate produse ale scenei underground românești, trupele Pinholes și Fluturi pe Asfalt.


Despre Fluturi pe Asfalt

Fluturi pe Asfalt a debutat pe scena în 2011 în Cluj Napoca, și combină stilul post-rock cu elemente heavy și rock alternativ. Odată cu lansarea albumului de debut Reconstituire (2012), formația s-a menținut un secret bine păstrat în rândul comunității underground din România, creându-și în proces un statut de cult. În 2016 a fost lansat cel de-al doilea album intitulat Munți sub Mări.
https://www.youtube.com/watch?v=MnZPv8ZWj6c

Despre Pinholes

Pinholes e o formație de rock alternativ formată în 2011 în Iași. Formația îmbină cu succes elemente de post/art-rock și post punk în muzica lor, având mai multe albume la activ Zmei (2013), Era Pietrelor Neșlefuite (2015) și Dorumetru (2019) și EP-urile Haotic 1, 3 Moduri de Omorât Timpul, Haotic 2 și Haotic 3.
https://www.youtube.com/watch?v=hizd5AjerHQ

Detalii despre eveniment

Concertul din Timișoara face parte din turneul național în care trupa Pinholes își va lansa ultimul material discografic Dorumetru, și marchează revenirea în activitatea concertistică dupa o lungă perioadă de absență a trupei Fluturi pe Asfalt într-o nouă componență, în care vor prezenta în premieră pentru Timișoara piese noi ce vor fi incluse pe viitorul album.

Accesul la concert costă 20 de lei.
Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/2253631304927699


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top