Noutăți și comunicate

Concert Florin Chilian la Hard Rock Cafe, Bucuresti

27 februarie 2014
Concert Florin Chilian la Hard Rock Cafe, Bucuresti
Joi, 27 februarie 2014, BestMusic te invita la Hard Rock Cafe incepand cu ora 21:30, la un concert extraordinar cu una dintre cele mai originale voci ale scenei romanesti - Florin Chilian.

"Muzica lui poarta amprenta suferintei. Versurile mustesc de autoironie, dar si de critica la adresa unei societati decazute. Florin Chilian nu-i o victima care isi plange infringerea. Este un invingator care si-a gasit puterea renasterii in propriile-i rani. Durerea dulce-amaruie transcede muzica si textele sale. Si nu-i un sentiment jucat de-amorul artei. E firul rosu al unui parcurs biografic straniu. A debutat pe marile scene relativ tirziu, la 30 de ani, si a facut furori cu primul album, "Iubi" - interfata la realitate iar al doilea album, " Zece porunci", de inspiratie biblica, a fost o palma data tuturor ipocritilor", declara jurnalistul Horia Brad.

Biletele pot fi gasite online exclusiv pe http://www.iabilet.ro si pe http://www.bestmusic.ro, dar si la Hard Rock Cafe, precum si in ziua concertului la intrare. Acestea costa 50 de lei (cu loc la masa) si 70 de lei (Vip cu loc la masa in fata scenei).


Hard Rock Cafe București - Sos. Kiseleff, Nr. 32, Parcul Herastrau
http://www.hardrock.com/bucharest


Evenimente recomandate

Top