Noutăți și comunicate

Concert Five Finger Death Punch la Romexpo: program si reguli de acces

6 iunie 2024
Concert Five Finger Death Punch la Romexpo: program si reguli de acces
Va reamintim ca cei de la Five Finger Death Punch vor canta in premiera in Romania, pe 4 iulie 2024, la Romexpo in aer liber, ocazia prin care se vor sarbatori 20 ani de Metalhead in Romania. Invitati sunt americanii de la Ice Nine Kills. In deschidere vor urca pe scena Black Sonic Pearls si Oceans on Orion.

1. REGULI DE ACCES

Concertul are loc in Parcarea C de la Romexpo. Accesul se va face prin Intrarea C, din Bulevardul Expozitiei, incepand cu ora 17:30 iar concertele incep de la ora 17:50. Dupa deschiderea portilor puteti sosi la orice ora doriti pentru a vedea trupele favorite. Evenimentul are loc in aer liber.

Avem si un Food Court atat in zona A cat si in zona B cu Food Trucks generos precum si baruri, publicul avand de ales atat pe partea de food cat si de bauturi dintr-o gama variata de optiuni. In perimetrul evenimentului va exista si o zona de merchandise. Bineinteles nu vor lipsi toaletele.

Este interzis accesul cu:
- sticle, conserve;
- mancare sau bauturi de orice fel;
- artificii, arme, obiecte periculoase;
- substante interzise cf. legii 143 / 2000
- obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser);
- umbrele (va rugam in caz ca se anunta ploaie sa veniti cu pelerine);
- aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil);
- aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale;
- animale de companie;
- persoanele cu probleme de ordin medical trebuie sa aiba asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.

Organizatorii NU vor stoca si NU vor pazi obiectelor prezentate in lista de mai sus pe durata evenimentului!

La intrarea in perimetrul evenimentului, toti participantii vor fi perchezitionati de catre agentii de securitate.

Organizatorii informeaza publicul participant ca spectacolele includ lumini puternice ce pot afecta persoanele epileptice.

La Romexpo va fi prezent un medic care poate oferi Primul Ajutor, in caz de nevoie.

2. PROGRAM
OPEN DOORS: 17:30
Oceans on Orion: 17:50 - 18:20
Black Sonic Pearls: 18:40 - 19:10
Ice Nine Kills: 19:40 - 20:40
Five Finger Death Punch: 21:10 -. ..

3. ACCESUL COPIILOR
- Copiii sub 10 ani au acces gratuit insotiti de un adult posesor de bilet valabil.
- Accesul minorilor sub 14 ani se face doar pe baza de bilet si doar daca acestia sunt insotiti de catre un adult posesor de bilet valid.
- Organizatorii nu recomanda prezenta la concert a copiilor fara casti de protectie! Zgomotul foarte puternic poate dauna auzului celor mici.

4. Categorii de bilete si bratari

- Accesul in spatiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singura data. Biletul in baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata concertului.
- Parasirea perimetrului de concert, dupa validarea biletului de acces, va fi strict interzisa. Persoanele care doresc sa paraseasca zona de eveniment o pot face, dar la iesire bratara le va fi rupta si daca doresc sa intre din nou, vor trebui sa-si cumpere alte bilete.

Toti posesorii de bilete vor primi la acces bratari speciale ce le permit accesul in zona in care au bilete. Bratarile trebuie pastrate la mana, exact asa cum au fost puse, pe toata durata concertului. Bratarile nu sunt transmisibile si nu trebuie deteriorate pe intreaga perioada a evenimentului.

- Categoria Premium - In tribuna la inaltime, fara loc, cu bar si acces separat.Fanii cu bilet PREMIUM au acces in toate categoriile de bilete.
- Categoria A - Fara loc, in fata scenei. Posesorii de bilete la categoria A nu au voie sa intre la categoria Premium, dar au voie la categoriile B si C
- Categoria B - in picioare in spatele categoriei A. Posesorii de bilete la categoria B nu au voie sa intre la categoria A si Premium, dar au voie la categoria C.
- Categoria C - in picioare in spatele categoriei B. Posesorii de bilete la categoria C nu au voie sa intre la nicio alta categorie.

Mai jos puteti vedea harta locatiei:
2. Concert Five Finger Death Punch la Romexpo: program si reguli de acces

BILETE:
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Muzica si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo si Edenred sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
- Categoria A - fara loc in fata scenei - 449 de lei in presale si 500 de lei la intrare
- Categoria B - fara loc, in spatele categoriei A - 379 de lei in presale si 430 de lei la intrare
- Categoria C - fara loc, in spatele categoriei B - 299 lei in presale si 350 de lei la intrare
- Categoria C - Under 21 - fara loc in spatele categoriei B - 239 lei. *Biletele sunt valabile doar insoite de un act de identitate care va fi verificat la intrare. Acestea sunt valabile si daca aveti 21 de ani impliniti.
- PREMIUM - 799 lei, in tribuna la inaltime, fara loc, cu bar si acces separat. Se pun in vanzare doar 500 de bilete PREMIUM.

Pachete VIP pentru fanii Ice Nine Kills se pot gasi aici.
Se pun in vanzare doar 2.500 de bilete la categoria A, 2.500 la categoria B si 2.500 de bilete la Categoria C.
La pretul tuturor biletelor se adauga comisionul de emitere bilete al agentiei de ticketing.
Copiii sub 10 ani au intrarea gratuita insotiti de un adult posesor de bilet valabil.
Biletele din 2023 nu sunt valabile pentru showul din 2024.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top