Noutăți și comunicate

Concert Firma si Fine It's Pink in club Control

29 martie 2018
Concert Firma si Fine It's Pink in club Control

Joi, 29 martie 2018, sunteti invitati de la ora 20:30 in club Control, la un concert FiRMA. In deschidere vor canta cei de la Fine It's Pink.

FiRMA - una dintre trupele icon ale scenei alternative românești - revine la BT Live să ofere publicului din Control o experiență live în spiritul rock`n`roll și să predea ștafeta tinerei trupe ieșene Fine It`s Pink - un proiect artistic audio-vizual de perspectivă.

Facebook event
Open doors: 20:30.
Concertul începe la ora 21.00.

Pretul unui bilet este de 30 lei.

Biletele sunt disponibile în avans în rețeaua Eventbook https://eventbook.ro/music/bilete-firma-fine-it-s-pink-bt-live și la intrare, în seara evenimentului, în limita locurilor disponibile.


În toamna anului 2016, Banca Transilvania şi Control Club își uneau forțele pentru a-și reafirma susținerea muzicienilor români prin inițiativa BT Live. Dovedind că are cea mai dinamică și non-conformistă abordare de pe piața bancară, Banca Transilvania a purtat povestea live-urilor ”powered by Banca Transilvania” prin toate colțurile țării, atât prin prezența la cele mai importante festivaluri autohtone, cât și pe calea undelor radio prin sprijinirea creațiilor muzicale din cele mai diverse genuri și a performance-urile live sub umbrela BT Live.

După o vară efervescentă, BT Live a revenit în club Control (Str. Constantin Mille, nr. 4) cu un nou concept și o nouă serie de concerte, care reunește o trupă consacrată cu o trupă aflată la început de drum, invitată să preia ștafeta.

www.facebook.com/BancaTransilvania
www.bancatransilvania.ro


FiRMA și-a reconfirmat în toate contextele poziția printre cele mai importante și fascinante trupe de alternative din România, prin acordurile originale, lirica subtilă și printr-o poveste vizuală inovatoare, la baza căreia stă viziunea grafică și regizorală a solistului Daniel ”Rocca” Stoicea.

Prin atitudinea şi tehnică izvorâte din talentul dublat de o etică a muncii de excepţie, FiRMA s-a făcut remarcată și admirată de la începuturile sale ieşite din tiparele anilor 2000, până în vremea enigmaticei sale maturităţi actuale. Cu fiecare din cele patru albume (2 LP-uri și un dublu álbum), FiRMA propune o perspectivă nouă, demonstrând că nu are de gând să se cramponeze de anumiți parametrii stilistici.

Energia anul 2017 a potențat activitatea compozițională a trupei, scoțând la lumină cel de-al 2lea volum al albumului ”Descântece”, dar și o serie de 9 piese originale compuse special pentru spectacolul de teatru „Deșteptarea Primăverii”, o dramă satirică centrată pe conflictul dintre generații și contradicțiile interioare specifice vârstei adolescentine. Muzică și versurile acestei coloane sonore compusă de Rocca și interpretată live de trupa FiRMA în cadrul fiecarei reprezentații a acestui spectacol pus în scenă de regizorul Vlad Cristache la Teatrul Mic, vin să potențeze trăirile și să răscolească emoțiile publicului.

Înainte de apariția din Control, FiRMA va susține pe 20 & 21 martie două reprezentații live la Teatrul Mic, ca parte integrantă a spectacolului „Deșteptarea Primăverii” și pe 26 martie va concerta în Franța, în cadrul Festivalului SNOW FEST.

Stay tunned for more!

www.facebook.com/TrupaFirma/
https://soundcloud.com/TrupaFirma
www.youtube.com/c/TrupaFirmaProiectul Fine, it’s Pink a prins contur în 2013 la Iași îmbinând armonios elemente de trip-hop și dream pop în jurul Ioanei Lefter (voce, clapă) o figura centrală puternic expresivă. Încărcat de mister, proiectul Fine, it’s Pink se joacă cu sunetele și texturile sonore, se inventează și se metamorfozează pornind de la o emoție, un gând, un gest... rezultând într-un act artistic compact, dar volatil și diafan în acelați timp.

Primul lor EP ”YOUNG BURNS”, lansat în 2015, a fost catalogat ca un material fresh cu o personalitate puternică și s-a bucurat de apreciere atât pe scena muzicală autohtonă, cât și în rândul presei muzicale europene concentrată pe zona de indie pop/rock, dream-pop, electronica.

Fine, it’s Pink vor concerta pe 29 martie alături de trupa FiRMA în club Control și vor prelua ștafeta BT Live pentru a duce mai departe ideea de complexitate artistică.

www.facebook.com/FineItsPink
https://fineitspink.bandcamp.com/
https://soundcloud.com/FineItsPinkEvenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top