Noutăți și comunicate

Concert FiRMA - live & lansare single 'Dacă Ne-am Ucide Unul pe Altul' în Club Control, București

25 octombrie 2018
Concert FiRMA - live & lansare single 'Dacă Ne-am Ucide Unul pe Altul' în Club Control, București
Joi, 25 octombrie 2018, FiRMA revine în Club Control pentru a lansa un single nou în cadrul unui concert încărcat de emoție și forță în spiritul rock'n'roll, concert ce începe la ora 21:00.



"Dacă ne-am ucide unul pe altul" este cea de a treia piesă care anunță un nou material, albumul "Poezii Alese.Vol I", o coproducție FiRMA - Radio România, prin editura Casa Radio. Acest proiect discografic reunește un set de nouă piese compuse de Daniel Rocca pe versurile poeților români, clasici și contemporani.



Open doors: 20:30
Facebook event
Bilete concert:
  • 40 lei, în rețeaua Eventbook și la intrare, în seara evenimentului.
  • 15 lei pentru elevii și studenții cu vârsta de peste 18 ani.
Detalii acces: https://eventbook.ro/music/bilete-firma-live-single-release-control-club



Aflată în metamorfoză continuă, FiRMA ne transpune în universuri paralele de la un material discografic la altul. În ultimii ani, publicul a fost invitat să călătorească alături de ei prin magia (des)cântecelor incluse pe dublul álbum "Descântece. Vol 1 & 2" și să experimenteze live, cu o intensitate maximă, trăirile personajelor din lumea teatrului prin cele 9 píese créate și intrepretate în spectacolul "Deșteptarea Primăverii" (Teatrul Mic/ regia Vlad Cristache).
Anul 2018 îi aduce trupei FiRMA o nouă sursă de inspirație și o nouă colaborare, care are la bază înregistrări ale poeților români, clasici și contemporani care și-au lecturat opérele în studiourile Radio România. Pornind de la aceste versuri, Rocca crează o structură muzicală care îmbracă și se împletește cu creațiile poeților Nina Cassian, Elena Vlădăreanu, Ana Blandiana, Svetlana Cârstean, George Bacovia, Adela Greceanu, Leonid Dimov, Lucian Blaga și Mihai Eminescu. (2)ConcertFiRMA-livelansare_F47ha132.jpg"Dacă Ne-am Ucide Unul Pe Altul", single-ul lansat în cadrul concertului de pe 25 octombrie în Control, combină creația și interpretarea muzicală marca FiRMA cu vocea poetei Ana Blandiana, care dădea citire versurilor sale, cu ani în urmă, în studiourile Radio Romania.

Până în acest moment au fost lansate în online și pe undele radio "În lemn" și "Spațiu Vital", primele piese ce anunță albumul "Poezii Alese Vol I", care va fi lansat până la sfârșitul acestui an.



"Dacă Ne-am Ucide Unul Pe Altul"
Muzica: Daniel "Rocca" Stoicea
Versuri: Ana Blandiana

Orchestrație realizată în studioul trupei:
Producător muzical: Daniel "Rocca" Stoicea
Asistent producție: Sorin Erhan

Trupa: Daniel "Rocca" Stoicea - voce, pian, chitară
Sorin Erhan - bass
Adrian Coman - chitară electrică
Alex Gavril - chitară electrică
C-tin "Bărbuță" Bărbășelu - tobe, percuție



Facebook: www.facebook.com/TrupaFirma
Soundcloud: https://soundcloud.com/TrupaFi rma
Youtube: https://www.youtube.com/c/Trup aFirma
Instagram: https://www.instagram.com/Trup aFirma



Parteneri media: HitMusic Channel, Music Channel, Utv, Radio România Cultural, rfi Romania, Radio Guerrilla,TANANANA, ROCK FM, Smart FM, Eclecticfm.ro, GoldFM, Radio BucureștiFM, Romanian Rock Radio, Radio Trib, ȘapteSeri, Zile si Nopti, Romania Libera, Adevărul, Jurnalul Național, SUNETE, Arte și Meserii, IQads, scena9, sub25.ro, Metropotam.ro, InfoMusic.ro, Unsitedemuzica.ro, Mahmur.info, Musicnights.ro, Bestmusic.ro, Anyplace.ro, iConcert.ro, Orasulm.eu, JurnalRock, RockOut, Rockstage.ro, MaximumRock, Metalhead.ro, alternativ.ro, muzicabuna.ro, studentie.ro, kudika.ro, letsrock.ro, bestial.ro, RoEvents, InYourPocket, cooperativaurbana.ro.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top