Noutăți și comunicate

Concert FiRMA la Hard Rock Cafe din Bucuresti

9 martie 2017
Concert FiRMA la Hard Rock Cafe din Bucuresti
Vineri, 10 martie 2017, sunteti invitati de la ora 22:30 la un concert FiRMA te invită la Hard Rock Cafe București, un show organizat de BestMusic Live Concerts!

Facebook event

FiRMA, trupă icon a rockului alternativ românesc, spărgea tiparele și redefinea standardele pieței muzicale de la începutul anilor 2000, cu piese și materiale video foarte apreciate chiar și la nivel internațional, precum „La Orbire”, „Nimeni” și „Important”.

În prezent, FiRMA lucrează la definitivarea dublului album „Descântece”, care va fi lansat în primăvara acestui an, în luna mai.

„Descântece - Vol.1” a ieșit la lumină în octombrie 2014 și a fost extrem de bine primit de publicul din toată țara și de presa de specialitate. Pe 14 februarie 2015, FIRMA

dăruia publicului clipul piesei ”Două Suflete”, un material video cu o abordare dintr-o perspectiva cinematografică, regizat chiar de ”Rocca”.

Un clip de mare impact, lansat în ultima perioadă, este cel al piesei Prizonieri de război, un colaj artistic cu un puternic mesaj social și spiritual, regizat tot de solistul trupei - Daniel ”Rocca” Stoicea, la fel ca "La Orbire", "Baby is Crying", „Copiii Cerului” sau ”În Grădina Morții”.

„Tot ce va fi” (octombrie, 2016), realizat pentru primul single care anunță volumul 2, este cel mai recent videoclip, primul din seria care va îmbrăca în imagini descântecele albe de pe noul disc.

FiRMA îi reunește pe scenă pe Rocca (voce/ chitară) și Erhan (bas), membrii de bază ai trupei, cu Adrian Coman (chitară) din 2014 și „Bărbuță” C-tin Bărbășelu ( percuție).

Facebook:
http://www.facebook.com/TrupaFirma
Soundcloud:
https://soundcloud.com/TrupaFirma
Youtube:
https://www.youtube.com/c/TrupaFirma
Instagram:
https://www.instagram.com/TrupaFirma


Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32
Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.Biletele se gasesc in format electronic pe http://www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea.

Biletele au următoarele prețuri:
- VIP: 55 de lei, cu loc la masa in fata scenei (doar 80 de locuri)
- Acces General: 40 de lei, cu loc la masa in sala
- Fara loc: 40 de lei

Online pe http://www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara. Pentru grupuri mari se acorda discounturi!Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă