Noutăți și comunicate

Concert FiRMA în Club Control

16 martie 2019
Concert FiRMA în Club Control
Sâmbătă, 16 martie 2019, FiRMA revine în Club Control după lansarea celui mai recent material discografic "Poezii Alese, VOL. I" (Editura Casa Radio), pentru un concert încărcat de emoție și Rock`n`Roll!
De la o apariție live la alta, FiRMA nu încetează să uimească prin introducerea unui element de noutate, fie că este vorba de un single sau videoclip nou, de un nou proiect muzical, de o reorchestrare a unei piese sau de un album nou. Trupa nu se dezice de acest obicei nici pe 16 martie, când va reveni cu piese interpretate în premieră pe scena clubului Control și alte câteva surprize.

Open doors: 20:30h
Biletele sunt disponibile în rețeaua Eventbook.ro:
https://eventbook.ro/music/bilete-firma-live-in-control-16-martie
>>> 40 lei în presale, până la data de 4 martie
>>> 50 lei începând cu data de 5 martie până în seara evenimentului inclusiv, în limita locurilor disponibile.O formație iconică a rock-ului alternativ românesc, FiRMA s-a reinventat și s-a remarcat prin produse valoroase care dezvăluie noi perspective în universul audio - video, dar care trasează noi direcții și prin creațiile lansate în lumea teatrului în cadrul spectacolului "Deșteparea Primăverii" (Teatrul Mic, regia Vlad Cristache) sau a poeziei, printr-un album care traversează mai multe stiluri muzicale, intitulat "Poezii Alese Vol.1".
"POEZII ALESE, VOL. I", un material discografic ce reunește un set de nouă piese compuse de Daniel Rocca pe versurile poeților români, clasici și contemporani, este o coproducție FiRMA - Radio România care a apărut, la finalul anului 2018, la Editura Casa Radio. Versurile din înregistrările păstrate în Fonoteca Radio România au fost îmbrăcate organic de compoziții muzicale originale create special pentru acest proiect de către Daniel "Rocca" Stoicea și interpretate de trupa FiRMA. Versurile selectate de membrii trupei FiRMA să stea la baza pieselor de pe primul volum al albumului "Poezii Alese" aparțin lui George Bacovia, Mihai Eminescu, Lucian Blaga, Leonid Dimov și poetelor contemporane Nina Cassian, Ana Blandiana, Svetlana Cârstean, Adela Greceanu și Elenei Vlădăreanu.

Single-ul "Dacă Ne-am Ucide Unul Pe Altul", care combină creația și interpretarea muzicală marca FiRMA cu vocea poetei Ana Blandiana recitând versurilor sale, a fost votată "Piesa Anului 2018" de publicul Radio Guerrilla.

Album "Poezii Alese. Vol. 1" poate fi găsit în librării sau poate fi ascultat online pe contul de iTunes & Spotify al trupei FIRMA:
https://open.spotify.com/album/0fCUvhR8aoydYWfMZVONf1

https://facebook.com/TrupaFirma
https://soundcloud.com/TrupaFirma
https://youtube.com/c/TrupaFirma
https://instagram.com/TrupaFirma


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top