Noutăți și comunicate

Concert Firma in cadrul Galei Rock Frate in Grill Pub

13 mai 2015
Concert Firma in cadrul Galei Rock Frate in Grill Pub
Miercuri, 13 mai 2015, Firma - nume reprezentativ al rock-ului alternativ românesc, va concerta la închiderea festivalului - concurs Rock Frate pentru a susține cele 4 trupe finaliste și pentru a încuraja rockerii de pretutindeni, fie artiști sau împătimiți ai muzicii rock.
Evenimentul debutează cu performance-ul trupelor calificate în finală: Blitzer, Outstorm, Halo - band și The Purple Dandies.



Dupa 3 luni de concurs în care 27 de trupe au urcat pe scenă, 9 au trecut în semifinală, 3 au fost salvate de către sponsori, doar 4 au ajuns în finala primei ediții a festivalului Rock Frate!

Facebook event
Intrare: 15 lei
Grill Pub - Spl. Independenței 296A, vis-a-vis de stația de metrou Petrache Poenaru (fosta Semănătoarea)
http://www.facebook.com/Grillpub.rocks
http://www.facebook.com/rockfrate



Firma, trupă icon a rockului alternativ românesc, spărgea tiparele și redefinea standardele pieței muzicale de la începutul anilor 2000, devenind emblema unei generații marcate de piese precum `La Orbire`, `Nimeni` și `Important `.
Videoclipurile acestor piese au fost difuzate in heavy-rotation pe posturile televiziunilor autohtone ( Atomic Tv, Mtv, Tvr), dar și pe VH1 si Mtv Europe.

Firma a fost prima trupă românească nominalizată la o secțiune internațională - "New Sounds of Europe" și invitată să performeze la gala Mtv European Music Awards, în 2007 la München, după ce în 2004 fusese nominalizată la Mtv European Music Awards la categoria "Best Romanian Act" și "Best Rock Band" la Mtv Romanian Music Awards în 2005.

În 2014, după o lungă perioadă de creație și detașare, Firma a revenit în forță și a dăruit publicului un prim volum al albumului "DescÃ'Ntece", lansat pe 16 octombrie, disponibil online:

https://soundcloud.com/trupafirma/sets/descantece-vol1

O dovadă a aprecierii trupei în noul context este și premiul Most Wanted Comeback, pe care Firma l-a primit la Premiile Sunete 2014 (1 noiembrie).

Videoclipul "Două Suflete", lansat pe 14 februarie 2015, a fost regizat chiar de solistul trupei - Daniel "Rocca" Stoicea, iar producția materialului video a fost asigurata de Free Space Records.
Încă din primul weekend clipul a fost difuzat în heavy rotation pe HiT Music Channel și Music Channel.

http://www.youtube.com/watch?v=GLHXZDORBjQ

În luna mai, Firma continua turneul național de promovare a noului material discografic "Descântece Vol.1" cu două concerte la Iași și Suceava, după ce în toamna lui 2014 s-a întâlnit cu publicul din Cluj, Timișoara, Craiova și Constanța.

Firma își va petrecere sezonul estival fie în studio, înregistrând piesele pentru volumul 2 al albumului "Descântece" sau pe scenele marilor festivaluri naționale, Padina Fest 2015 fiind primul anunțat.

Discografie:
2003 - "La Orbire"
2007 - "Exit"
2014 - "Descântece - Vol.1"

http://www.facebook.com/TrupaFirma
https://soundcloud.com/trupafirma



Rock Frate! dorește să creeze un spațiu în cadrul căruia trupele tinere să se desfășoare, să își arate creațiile muzicale și potențialul lor artistic. Avem menirea de a promova muzica lor, propunându-ne ca talentul să nu se risipească, ci să fie transmis unui public cât mai numeros.

27 de trupe, 4 finaliste, o singură câștigătoare. Deci vrei să-i asculți și să-i susți? Păi vino, frate!

Detalii pe pagina oficială a evenimentului: http://www.facebook.com/rockfrate
Sponsori: Ciuc Premium, Fabrica de Muzica.



Parteneri media: Radio3Net, HitMusic Channel, Utv, Tananana, rfi Romania, Eclecticfm.ro, Rock Fm, Radio România Cultural, Radio BucureștiFM, Romanian Rock Radio, Radio Trib, RadioIndieGen.ro, ȘapteSeri, Zile si Nopti, Dilema Veche, Jurnalul Național, Romania Libera, Sunete, Academia Catavencu, Adevărul, Vice, Decât o Revistă, BeWhere, Arte și Meserii, Ziarul Studențesc Carevasăzică, IQads, Feeder, Veioza Arte, Metropotam.ro, InfoMusic.ro, Musicnights.ro, Urban.ro, Bestmusic.ro, b365.ro, 9am.ro, Modernism.ro, Tonight.eu, Anyplace.ro, iConcert.ro, Gingergroup.ro, Orasulm.eu, JurnalRock, RockOut, Rockstage.ro, MaximumRock, alternativ.ro, muzicabuna.ro, studentie.ro, Mixtopia.ro, sub25.ro, subAsfalt.ro, 121.ro, hotcity.ro, kudika.ro, getlokal.ro, afterhours.ro, vinsieu.ro, letsrock.ro, bestial.ro, rockout.ro, RoEvents, BucharestExpat.com, InYourPocket, , nineoclock, romania-insider.com, cooperativaurbana.ro.


Evenimente recomandate

Top