Noutăți și comunicate

Concert Finntroll, Tyr si Skalmold in Club Rockstadt din Brasov

ANULAT !!!
14 septembrie 2013
Concert Finntroll, Tyr si Skalmold in Club Rockstadt din Brasov
Datorita interesului scazut fata de concertul Finntroll, Týr si Skálmöld din Brasov din Clubul Rockstadt care urma sa aiba loc pe data de 14 Septembrie 2013, organizatorii impreuna cu trupele participante au decis anularea acestui eveniment. Cumparatorii de bilete isi pot recupera banii mergand cu biletele la magazinele de unde au achizitionat aceste bilete sau, in cazul in care aceste bilete au fost achizitionate din Clubul Rockstadt de la barul clubului.


Sambata, 14 septembrie 2013, finlandezii de la Finntroll vor poposi pentru prima data in Brasov, in cadrul unui eveniment ce face parte din turneul de promovare a celui mai nou album de studio al trupei "Blodsvept". 

Albumul cu numarul sase al finlandezilor intitulat "Blodsvept" a fost lansat de casa de discuri Century Media in martie 2013 albumul primind nenumarate cuvinte de lauda din partea presei de specialitate. Printre altii, tabloidul The Sun, spune ca "daca Mordor ar avea un club de comedie, Finntroll ar fi cu siguranta trupa casei!"

Finntroll vor avea ca invitati o alta formatie de calibru - Tỳr din Insulele Feroe o formatie bine cunoscuta publicului roman si Skálmöld din Islanda o formatie ce face parte din noul val de viking/folk metal.

Turneul poarta numele "The Trolls Are Comming", cele 3 trupe  strabatand continentul european pe o distanta de aproximativ 1 luna si jumatate, urmand ca pe 14 septembrie sa porneasca o batalie fonica in Clubul Rockstadt din Brasov.

https://www.facebook.com/officialfinntroll
https://www.facebook.com/tyrband
https://www.facebook.com/skalmoldBiltele la acest eveniment costa intre 60 si 80 de lei se vor gasi dupa cum urmeaza:
- 60 lei in perioada 27 mai - 23 iunie
- 70 lei in perioada 24 iunie - 31 sugust
- 80 lei in perioada 1 septembrie - 14 septembrie

Biletele se pot achizitiona prin intermediul http://www.biletoo.ro sau direct de la barul clubului Rockstadt.Pentru detalii privind reteaua magazinelor din tara de unde puteti achizitiona bilete la eveniment accesati urmatorul link: http://www.biletoo.ro/retea.php

Pagina de facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/373275092773250/

"The Trolls Are Comming" cu Finntroll, Týr si Skálmöld este organizat de Bangyourbrain si Rockstadt.

http://www.youtube.com/watch?v=GclKDei5hHU
http://www.youtube.com/watch?v=itZPFAc7CIA
http://www.youtube.com/watch?v=AqZI3fMqF_c


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă