Noutăți și comunicate

Concert Finntroll, HateSphere si Profane Omen in Club Daos din Timisoara

26 septembrie 2014
Concert Finntroll, HateSphere si Profane Omen in Club Daos din Timisoara
Vineri, 26 septembrie 2014, sunteti invitati de la ora 20:00 in Club Daos din Timisoara la concertul Finntroll unde trupa sarbatoreste 10 ani de la lansarea celui mai de succes album al trupei, "Nattfodd". Alaturi de finlandezii de la Finntroll, pe scena vor urca trupele Hatesphere (thrash metal) din Danemarca si Profane Omen (melodic death metal) din Finlanda.

Facebook Event: http://www.facebook.com/events/510492745744104/Showul face parte din turneul "Celebrating 10 years of Nattfodd", turneu ce ii aduce pe Finntroll din nou in Romania cu doua date: Timisoara pe 26 septembrie si Bucuresti, 27 septembrie cu Paradise Lost la Metalhead Meeting.

Biletele pentru concertul Finntroll, Hatesphere si Profane Omen pot fi gasite online pe http://www.iabilet.ro si in reteaua de 30 de magazine fizice din toata tara (Uman, Senia si Perfect Tour - adrese aici http://www.iabilet.ro/retea) dar si in ziua concertului la intrare.Biletele costa 40 de lei in presale si 50 de lei in ziua concertului la intrare
Un eveniment Metalhead!


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top