Noutăți și comunicate

Concert FAITH NO MORE la Bucuresti

15 august 2009
Concert FAITH NO MORE la Bucuresti
Faith No More isi surprinde fanii si, dupa o absenta de 11 ani de pe scena muzicii rock, porneste unul dintre cele mai asteptate turnee de reuniune din toate timpurile. Iubitorii de rock alternativ din Romania sunt asteptati la un mega-concert, pe 15 august 2009, la Sala Polivalenta. Biletele s-au pus in vanzare in reteaua agazinelor Diverta.

Organizatorii ne-au anuntat si pretul biletelor! Acestea pot fi achizitionate in reteaua TicketPoint si au urmatoarele preturi:

180 lei - cu loc, in perioada 11 iulie - 15 august
150 lei - fara loc, in perioada 11 iulie - 15 august

Reprezentantii Faith No More le promit fanilor un spectacol dinamic si exploziv, in cadrul caruia vor putea asculta cele mai cunoscute piese din repertoriul formatiei: "Easy", "We care a lot", "Epic", "Strpisearch", "Everything's ruined", "Falling to pieces", "The Real Thing" sau "Last cup of sorrow".

Componentii trupei Faith No More care vor incinge atmosfera la Bucuresti sunt Mike Patton (solist vocal), Billy Gould (chitara bas), Mike Bordin (tobe), Roddy Bottum (clape) si John Hudson (chitara).

"Reunion Tour 2009" va include spectacole in mai multe tari europene: Marea Britanie, Elvetia, Italia, Germania, Austria, Finlanda, Norvegia, Suedia, Letonia, Danemarca, Polonia, Finlanda, Bulgaria, Belgia, Olanda si Franta.

Cu o cariera ce se intinde pe parcursul a 17 ani si insumeaza 6 albume, vandute in peste 10 milioane de exemplare in intreaga lume, Faith No More este unul dintre cele mai importante nume din istoria rockului alternativ.

Trupa este recunoscuta pentru imbinarea elementelor de heavy metal, rock progresiv, hip hop, punk hardcore, thrash metal si jazz. Printre cele mai cunoscute albume se numara: "The Real Thing" (1989), Angel Dust (1992) si "King for a Day, Fool for a Lifetime" (1995).

Evenimentul din Romania este organizat de catre King Size Production si Bring The Noise.

Despre trupa: Faith No More este o renumita trupa de rock alternativ experimental ce s-a format in anul 1982, in San Francisco, California. Stilul trupei a fost marcat de-a lungul activitatii in industria muzicala a formatiei, de diferite influente precum hip hop, funk sau soul.

Trupa, a carei lider este Mike Patton s-a destramat, in anul 1998, cand membrii acesteia s-au dedicat unor proiecte muzicale diferite. Dupa 11 ani de activitati individuale s-a decis revenirea Faith No More in industrie. Singura diferenta in ceea ce priveste componenta formatiei este reprezentata de absenta lui Jim Martin, chitaristul ce a decis sa se retraga inca din 1993.

Discografia Faith No More cuprinde albumele:
1985 - We Care a Lot,
1987 - Introduce Yourself,
1989 - The Real Thing,
1992 - Angel Dust,
1995 - King for a Day... Fool for a Lifetime,
1997 - Album of the Year.

Superhiks (Macedonia), Elvis Jackson (Slovenia) si Luna Amara (Romania) sunt trupele alese pentru a concerta alaturi de Faith No More, in concertul ce va avea loc pe data de 15 august la Sala Polivalenta din Bucuresti.

Elvis Jackson este chiar trupa produsa de basistul Faith No More, Billy Gould.

Programul evenimentului este urmatorul:

18:00: Doors open
18:30 - 19:15 - Luna Amara - www.myspace.com/lunamara
19:30 - 20:15 - Elvis Jackson - www.myspace.com/elvisjacksonband
20:30 - 21:15 - Superhiks - www.myspace.com/superhiks
21:45 - Faith No More


Calendar evenimente

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.