Noutăți și comunicate

Concert Fady & the Zaidans in Hard Rock Cafe

1 noiembrie 2012
Concert Fady & the Zaidans in Hard Rock Cafe
Joi, 1 noiembrie 2012, incepand cu ora 21:00, sunteti invitati de Jack Daniel's Studio No. 7 si Sprint Media la un concert 100% live sustinut de Fady & the Zaidans in Hard Rock Cafe. Se anunta un spectacol in care pasiunea pentru muzica de calitate se va afla pe primul loc.

Fady & The Zaidans este o trupa infiintata la finele anului 2011, iar cel care a pus bazele acestui band este nimeni altul decat Fady Zaidan, un cunoscut om de afaceri care in timpul sau liber lasa vestimentatia sobra si da frau liber talentului sau muzical. Alaturi de o echipa de tineri instrumentisti profesionisti, talentati si cu multa energie, formatia lui de suflet reuseste sa ofere bucurie si destindere celor care vin la concertele lor.

Baietii sunt foarte apreciati de publicul larg, atat in Bucuresti cat si in alte orase ale tarii, mai ales ca debutul lor a fost in cadrul evenimentelor marca Blackout Brunch, in celebrele restaurante Loft din capitala si statiunea constanteana Mamaia. Sunetul clar si calitatea melodiilor interpretate fac ca formatia sa arate, in acest fel, ca-si respecta publicului si munca pe care o depun pe scena.

Biletele la concert vor putea fi achizitionate atat online, pe http://www.iabilet.ro, http://www.bestmusic.ro, http://www.magazindebilete.ro la preturile de 50 de lei respectiv 70 de lei VIP sau prin intermediul aplicatiei de mobil Cinemagia, cat si direct de la Hard Rock Cafe la preturile de 60 de lei respectiv 80 de lei VIP.

Pentru biletele in format electronic de pe http://www.iabilet.ro sau http://www.bestmusic.ro se plateste online cu cardul sau via Paypal. Se pot comanda de la unul pana la 20 de bilete. Biletul printat sau e-mailul de confirmare primit pe telefonul mobil se prezinta la intrare, in seara concertului.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top