Noutăți și comunicate

Concert Exuviath, Saddayah, Drive Your Life și Punisher în Club Quantic

7 mai 2023
Concert Exuviath, Saddayah, Drive Your Life și Punisher în Club Quantic
Exuviath va lansa albumul "Contra Mundum" printr-un concert, duminică, 7 mai 2023 în Club Quantic din București. Trupele ce vor deschide concertul sunt: Saddayah, Drive Your Life și Punisher.


Informații despre eveniment

"Psychosounds Music" are onoarea de va invita la evenimentul de lansare al primului album de studio al formatiei EXUVIATH - "Contra Mundum". Pentru ca petrecerea sa fie completa vor fi alaturi invitatii speciali : SADDAYAH, DRIVE YOUR LIFE (BG) si PUNISHER.
Biletele se pot achizitiona din reteaua iaBilet.ro:
  • 50 RON - presale până pe 28.04.2023 inclusiv ;
  • 60 RON : online și la locatie (plata cash) in ziua evenimentului, in limita locurilor disponibile.
La pretul biletului achiziționat online se adauga comisionul de ticketing.

Accesul minorilor cu varsta pana in 14 ani este gratuit, daca sunt insotiti de un adult posesor de bilet valid. Accesul copiilor cu vârsta de până la 16 ani inclusiv este permisa in baza unui bilet valabil si dacă sunt însoțiți de un părinte care deține un bilet valabil de acces. Accesul minorilor cu varsta cuprinsa intre 16 si 18 ani este permisa in baza unui bilet valabil de acces.
Persoanele cu dezabilitati si insotitorul legal al acestora au acces gratuit, daca vor prezenta in prealabil documentele aferente.

Program concert :
  • 18.00 - open doors
  • 18.30 - 19.10 - PUNISHER
  • 19.30 - 20.15 - DRIVE YOUR LIFE
  • 20.35 - 21.20 - SADDAYAH
  • 21.40 - EXUVIATH
Articolele de merchandise se pot achizitiona doar cu plata cash.
Minorilor le este interzisă servirea şi consumul de băuturi alcoolice.
Este permis accesul cu animale de companie cu condiția respectării regulamentului privind animalele de companie în spațiul public (animalele vor fi ținute în lesă, câinii de talie mare sau rase agresive obligatoriu poartă botniță etc.).
Ai grija de bunurile tale! Organizatorii/producătorii nu sunt responsabili pentru bunurile participanţilor ori pentru eventuale pagube produse.
Pe durata evenimentului se vor realiza înregistrări audio şi video, care vor fi folosite ulterior pe platformele de social media ale noastre și ale partenerilor, iar unele pot conține, aleatoriu, imaginea sau vocea persoanelor din public. Participarea la eveniment reprezintă acordul implicit pentru folosirea lor în aceste scopuri.
Pe durata evenimentului pot fi folosite lumini cu efect stroboscopic, care cresc riscul declansarii crizelor de epilepsie. Recomandam persoanelor afectate de aceasta conditie sa evite participarea.
Organizatorii îşi rezervă dreptul de a solicita acte care dovedesc varsta participantilor minori.
Organizatorii își rezervă dreptul de a modifica regulamentul în conformitate cu prevederile legale aflate în vigoare.
Contravaloarea biletelor de acces nu poate fi returnata.
Pentru buna desfasurare a evenimentului, organizatorii isi rezerva dreptul de a interzice accesul persoanelor care nu respecta regulile de acces.
Afisul a fost realizat de catre Radu Otarasanu.
Un eveniment "Rusidava Management & Psychosounds Music", beneficiind de gazduirea calduroasa a clubului "Quantic".


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top