Noutăți și comunicate

Concert extraordinar Zdob si Zdub la Hard Rock Cafe

14 aprilie 2016
Concert extraordinar Zdob si Zdub la Hard Rock Cafe
Joi, 14 aprilie 2016, BestMusic Live Concerts vă invită începând cu ora 21:30 la un concert al trupei Zdob și Zdub în Hard Rock Cafe.Seria concertelor incendiare marca BestMusic Live continuă la Hard Rock Cafe cu un show ce nu mai are nevoie de nicio prezentare. Dacă îți place să te distrezi și să cânți până la epuizare alături de Zdob și Zdub, iar hiturile “DJ Vasile”, “Zdubii bateți tare” sau “Bunica bate doba” se află la loc de cinste în playlistul tău, te așteptăm la concert pe 14 aprilie 2016. Pentru un show total, nu avem mese in fata scenei!

De peste 20 de ani, Zdob și Zdub au găsit cheia către inima iubitorilor de sonorități inovative, cu un un crossover muzical original, în care se întâlnesc intensitatea urbană și spiritul rural. Piesele lor combină hardcore-ul cu elemente etno, folclorice, hip-hop, drum'n'bass, jungle și punk, într-un mod unic și captivant. Concertele “zdubilor” transmit ceva din energia descătușată spectacolelor rock de mare calibru și sunt întregite de atitudinea de showman rebel a solistului Roman Iagupov, cu care publicul rezonează perfect.

Pe 14 aprilie 2016 trupa promite să umple din nou până la refuz restaurantul din parcul Herăstrău, așa că grăbește-te, dacă vrei să iei parte la cel mai spectaculos concert al acestei primaveri.

Biletele pentru showul Zdob si Zdub se găsesc în format electronic pe http://www.iabilet.ro, în rețeaua fizică iabilet.ro (http://www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agențiile Perfect Tour, Metrou Unirii 1, Magazinele Uman și IQ BOX, rețeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara), la Hard Rock Cafe dar si in ziua concertului la intrare.

Biletele au următoarele prețuri:
- 120 lei, cu loc la masă, în sală
- 65 de lei, fără loc, în fața scenei.

Hard Rock Cafe București se află în parcul Herăstrău - Åžoseaua Kiseleff, nr. 32. Locația dispune și de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Rock FM


Evenimente recomandate

Top