Noutăți și comunicate

Concert extraordinar Deine Lakaien la Sala Radio

6 noiembrie 2016
Concert extraordinar Deine Lakaien la Sala Radio
Duminica, 6 noiembrie 2016, sunteti invitati de la ora 20:00 la un concert extraordinar Deine Lakaien la Sala Radio.

Sunt 30 de ani de activitate, zece albume senzationale si multe amintiri frumoase ce revin in sufletul fanilor Deine Lakaien cand citesc aceste randuri. Duminica, 6 noiembrie 2016, duo-ul german va concerta in premiera la Bucuresti, in cel mai potrivit loc pentru un spectacol clasic-contemporan acustic - Sala Radio, Studioul de Concerte "Mihail Jora".

In 1985, vocalul Alexander Veljanov si pianistul Ernst Horn au pus bazele proiectului si au propus o abordare inovatoare a muzicii electronice dintr-o perspectiva gotica. Duo-ul inca exploreaza complexitatea sunetelor si a liricii, dovedindu-se cea mai de succes aparitie pe scena curentului darkwave.

Deine Lakaien a facut cunostiinta cu publicul din Romania la ARTmania Festival Sibiu 2013, intr-un spectacol cu casa inchisa desfasurat in curtea Muzeului National Brukenthal. Biletele pentru concertul din 6 noiembrie 2016 de la Bucuresti sunt disponibile in limita locurilor Salii Radio, cu preturi intre 90 si 150 lei si sunt distribuite in retelele partenere si pe artmania.ro.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top