Noutăți și comunicate

Concert Exodus, Suicidal Angels, Scalla Mercalli, Sawthis si In Defiance in Daos Club din Timisoara

12 iulie 2012
Concert Exodus, Suicidal Angels, Scalla Mercalli, Sawthis si In Defiance in Daos Club din Timisoara
Joi, 12 iulie 2012, Axa Valaha Productions va invita de la ora 19:00 la concertul trupelor Exodus, Suicidal Angels, Scalla Mercalli, Sawthis si In Defiance in Daos Club din Timisoara.

Pretul unui bilet este de 40 lei pentru cele achizitionate in avans, urmand ca in ziua concertului, la intrare, pretul unui bilet sa fie de 50 de lei. Biletele se pot achizitiona in Timisoara direct de la clubul Daos, de asemenea cu livrare directa in Bucuresti sau oriunde in tara prin posta sau curier, prin intermediul Axa Valaha Productions (tel. 0721.107776 sau email axa666[at]yahoo[dot]com).

Legendara trupa thrash metal americana EXODUS revine in Romania la doar o luna dupa ce au concertat la Bucuresti, alaturi de Dimmu Borgir si Overkill. De aceasta data, Exodus va concerta in calitate de headliner, in cadrul unui recital de aproximativ 90 de minute, pe scena clubului Daos din Timisoara, cea mai cunoscuta locatie pentru concerte rock si metal din capitala Banatului.

Alaturi de trupa care i-a oferit scenei metal mondiale pe Kirk Hammet (Metallica), Gary Holt (Exodus / Slayer), Jeff Andrews (Possessed) sau pe regretatul Paul Baloff (Exodus) va concerta cea mai interesanta trupa metal din noua generatie, thrasherii eleni de la SUICIDAL ANGELS, trupa care a mai vizitat in trecut Romania, inclusiv Timisoara, concertand intensiv alaturi de Rotting Christ sau Death Angel.

Concertul de la Timisoara va include de asemenea nu mai putin de trei trupe opening act, doua din strainatate, SAWTHIS (hardcore thrash metal) si SCALLA MERCALLI (heavy metal), concertul fiind deschis de una dintre cele mai muncitoare si mai perseverente trupe din vestul tarii, IN DEFIANCE, death metal in egala masura brutal si melodios, cu un line-up in care activeaza muzicieni cu experienta din Arad si Timisoara.

Concertul Exodus / Suicidal Angels / Scalla Mercalli / Sawthis / In Defiance este o productie Axa Valaha Productions in parteneriat cu clubul Daos, sustinuta si recomandata de Romanian Thrash Metal Club.

Sursa : Axa Valaha Productions


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top