Noutăți și comunicate

Concert Exodus / Suicidal Angels la Timisoara

5 iunie 2012
Concert Exodus / Suicidal Angels la Timisoara
Joi, 12 iulie 2012, sunteti invitati la un concert Exodus in club Daos din Timisoara. Alaturi de cei de la Exodus, vor concerta Suicidal Angels.

Biletele vor fi puse in vanzare in curand si costa 40 de lei pentru cele achizitionate in avans, respectiv 50 de lei direct in seara concertului, la intrarea in club.

Dupa ce Gary Holt a concertat pentru prima data in Romania seara trecuta, alaturi de Slayer, EXODUS, trupa pe care acesta a infiintat-o la San Francisco alaturi de Kirk Hammett acum mai bine de 30 de ani, va concerta pentru prima data la Timisoara pe data de 12 iulie 2012, in clubul Daos. Celalalt cap de afis al evenimentului este trupa SUICIDAL ANGELS, thrasherii eleni revenind in Romania dupa ce au putut fi vazuti la lucru pe scenele autohtone alaturi de Rotting Christ sau Death Angel.

Exodus si Suicidal Angels sustin mai multe concerte in Balcani in prima jumatate a lunii iulie 2012, alaturi de concertul de la Timisoara fiind deja confirmate evenimente la Sarajevo, Skopje si Sofia.

Concertul EXODUS / SUICIDAL ANGELS de la Timisoara este o productie Axa Valaha Productions, in parteneriat cu Daos Club, recomandata de Romanian Thrash Metal Club.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă