Noutăți și comunicate

Concert Evanescence la Arenele Romane, pe 7 iunie 2022

7 iunie 2022
Concert Evanescence la Arenele Romane, pe 7 iunie 2022
Evanescence va susține un un nou concert la Arenele Romane din București, marți, 7 iunie 2022.
Primele 200 de bilete din fiecare categorie au preturi early-bird si se pun in vanzare vineri, pe 8 octombrie 2021, de la ora 10:00.
Evenimentul va respecta normele in vigoare la momentul desfasurarii acestuia.


Informații despre eveniment

Evanescence, una dintre cele mai iubite si apreciate trupe rock americane, se afla din nou intr-o formula magica in care vocea celebrei cantarete Amy Lee innobileaza piesele care au consacrat trupa si care au ramas nemuritoare pe buzele fanilor din intreaga lume. Cu albume vandute in zeci de milioane de exemplare in intreaga lume, muzica Evanescence a fost rasplatita cu numeroase nominalizari si premii internationale, printre care doua Grammy-uri primite in anul 2004 pentru piesa "Bring Me To Life", la categoriile "Best New Artist" si "Best Hard Rock Performance".

Albumul "Fallen" a ramas si in ziua de azi in topul preferintelor celor ce iubesc muzica rock, acesta fiind certificat cu Platina in intreaga lume. "Fallen" este unul dintre cele opt albume, ale tuturor timpurilor, care au reusit sa ramana in top Billboad 200 pentru o perioada mai mare de un an. "The Open Door" (2006) a marcat un nou succes in palmaresul celebrului grup, cu piese precum "Lithium" sau "Sweet Sacrifice", iar "Evanescence" (2011) a ajuns pe primele locuri imediat dupa lansare si a fost premiat cu Aur in Australia, Canada si Marea Britanie.

Muzica formatiei Evanescence poarta o paleta intreaga de influente si a fost incadrata de catre critici in diverse categorii, de la rock, nu-metal si gothic, la industrial, progressive sau hard rock. Cu valente sofisticate si o atentie deosebita pentru detalii, cei de la Evanescence au reusit sa ofere publicului piese fascinante care au trecut deja de proba timpului.

Biletele au urmatoarele preturi:
  • Premium (cu loc) - 329 lei in earlybird, 349 lei in presale si 370 la intrare
  • Teren (fara loc, in fata scenei) - 249 lei in earlybird, 269 in presale si 300 la intrare
  • Acces General (cu loc) - 159 lei in earlybird, 179 lei in presale si 200 lei la intrare
Perioada earlybird este limitata la primele 200 de bilete din fiecare categorie

Reguli generale:
Pentru biletele "cu loc" accesul se face doar prin parc, prin intrarea laterala de la Arenele Romane.
Pentru biletele de pe Teren accesul se face pe la portile de jos din parcul Carol.
Biletele ofera participantilor acces doar in categoriile in care si-au cumparat bilet.
La pretul tuturor biletelor comandate in earlybird si presale se adauga comisionul de emitere bilet de 10 lei.

Copiii sub 2 ani au acces gratuit doar in zona Teren (nu si pe scaune) si insotiti de un adult posesor de bilet valabil.
Recomandam fanilor care vin cu copii sub 10 ani sa le protejeze acestora urechile cu casti speciale. La concert volumul va fi puternic si acesta poate afecta auzul copiilor.

Organizatorii vor organiza suficiente puncte de vanzare a bauturilor pentru a evita cozile, Arenele Romane fiind o locatie propice pentru evenimentele de acest gen. Recomandam totusi sa veniti la concert din timp si nu fix inainte de concert. Este normal ca la orele de varf, fix inainte de intrarea pe scena a trupei cand se atinge capacitatea maxima a locatiei, barurile sa se aglomereze. Organizatorii vor oferi un program detaliat cu cateva saptamani inainte de concert.
Accesul cu umbrele este interzis.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Un eveniment METALHEAD & BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM.


Evenimente recomandate

Top