Noutăți și comunicate

Concert Europe la Arenele Romane din Bucuresti

11 iunie 2015
Concert Europe la Arenele Romane din Bucuresti
Dupa indelungi asteptari, fanii trupei Europe din Romania au motiv de bucurie caci vor avea parte de concertul mult visat. Dupa o serie de 10 concerte programate in Statele Unite al Americii, Europe, cea mai apreciata trupa rock de origine suedeza, va ajunge in Romania pentru a sustine concertul reprogramat la finalul anului trecut, cu promisiunea de a crea o atmosfera cu adevarat incendiara in data de 11 iunie 2015, la Arenele Romane.



Concertul care initial ar fi trebuit sa se desfasoare in luna noiembrie la Sala Palatului, a fost reprogramat din cauza unor modificari ce au intervenit in planul turneului pe care il desfasurau artistii in acel moment. Ziua de 11 iunie, noua data de desfasurare a concertului, aduce si schimbari asupra locatiei, fapt ce va reprezenta, fara doar si poate, un avantaj major pentru iubitorii muzicii rock.

Concertul se va desfasura la Arenele Romane, cea mai cunoscuta locatie a muzicii rock, a carei capacitate le permite organizatorilor sa puna in vanzare bilete la preturi accesibile. Astfel, toti cei interesati isi vor putea procura biletele la preturi variabile, in functie de amplasament, dupa cum urmeaza: Vip - 175 lei, Cat.I - 135 lei, Cat.Ii - 95 lei. Biletele au fost puse in vanzare si sunt disponibile in reteaua Eventim la magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Carturesti, Humanitas si online prin http://www.eventim.ro.



Important! Toti clientii care si-au pastrat biletele achizitionate pentru concertul Europe din luna noiembrie, vor beneficia de locuri in zona Vip a noii locatii.



In afara noilor piese, publicul din Romania va putea asculta "The Final Countdown", "Rock the Night" sau "Carrie", celebrele melodii care au cucerit audienta din intreaga lume. In Romania, cel mai popular album lansat de Europe este "The final countdown" aparut in anul 1986 si a vandut aproximativ 4 milioane de exemplare numai in Sua. In cei peste 30 de ani de la debut trupa s-a remarcat la nivel international prin numeroase hit-uri ce au inregistrat vanzari insemnate si au atras dupa sine distinctii si premii muzicale foarte importante.

Trupa va concerta in luna martie 2015 in Marea Britanie, alaturi de Black Stars Riders, intr-un turneu european ce va incepe cu doua nopti in Glasgow, va culmina cu doua nopti la Shepherds Bush Empire din Londra, apoi va continua cu un sir lung de concerte in S.U.A.

Europe este una dintre trupele de succes, cu peste 25 de milioane de albume vandute. Succesul trupei a fost marcat in anul 1986 de piesa The Final Countdown, clasata pe primul loc in 26 de tari. Ea a devenit hit international și a fost piesa care a dat si numele albumului. In 1992, dupa 10 ani de activitate, trupa a decis sa se destrame, iar membrii sai Joey Tempest, John Norum si Kee Marcello au lansat albume solo. In 2000, in cadrul unui eveniment select, administratia din Stockholm i-a solicitat pentru sustinerea unui concert, iar in octombrie 2003 trupa s-a reunit in mod oficial, lansand albumul "Start from the Dark", vandut in peste 900.000 de exemplare.

Noile albume "Secret Society", "Last Look of Eden" si "Bag of Bones" produse in ultimii ani, i-au adus din nou in atentia fanilor si in concerte pe marile scene ale lumii. In 2013, Europe a marcat aniversarea a 30 de ani de activitate prin lansarea unui Dvd cu un concert remarcabil sustinut in Suedia. Aventura continua cu un nou album! In luna martie a acestui an, suedezii vor lansa cel de-al zecelea album, intitulat "War of Kings", titlu ce poarta numele single-ului intrat deja in playlist-urile posturilor de radio din Suedia, Franta, Marea Britanie si S.U.A.

Videoclipul oficial: Europe - "War of Kings
https://www.youtube.com/watch?v=yOgVa--DyVI


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top