Noutăți și comunicate

Concert E.M.I.L. si Toy Machines in Club Fabrica

12 martie 2016
Concert E.M.I.L. si Toy Machines in Club Fabrica
Sâmbătă, 12 martie 2016, E.M.I.L., una dintre cele mai cunoscute trupe românești de punk-rock, va concerta pe scena din Club Fabrica. În deschidere vor cânta alternativii de la Toy Machines. Evenimentul are loc în cadrul programului Dark Side Nights*, un proiect Dark Side Booking Academy.



E.M.I.L. - videoclip-uri oficiale:
Împreună Rezistăm (lyric video) | Strig (official video
Scheleți feat. Adi Despot (official audio) | Spun Nu (official audio)

Toy Machines
Flawless [Music Video] | Awake [Lyric Video]



E.M.I.L. strigă punk de 16 ani

Înființată în anul 2000, E.M.I.L. este una dintre cele mai longevive și mai cunoscute trupe de punk-rock din România. I M E N S, cel mai recent album, al patrulea, a fost lansat anul trecut în 2015 (produs de Marius Costache - Studio 148 și distribuit de Universal Music Romania). Pe 15 iunie, E.M.I.L. și-a lansat și primul videoclipul de pe acest album. Se numește Strig (YouTube link), este regizat de Dorin Marcu și produs de Resize Media.

Despre piesa Strig, liderul trupei, Sorin Badulescu, spunea recent într-un interviu: “Textul melodiei este o trăire personală, un moment de conștientizare a lucrurilor care se întâmplă în jurul meu. Poate părea un truism, însă societatea în momentul de față este dominată de invidie, ură, impostură și mediocritate. Nu ai nevoie de facultate să realizezi că în societatea românească este întreținută și cultivată prostia și incultura, prin canalele media, de exemplu. Nu este un mesaj specific curentului punk, însă nici E.M.I.L. nu este punk 100%. Este pop-punk (...) ”

Celelalte trei albume E.M.I.L. sunt: Cocktail Verde - martie 2003, Rom, Fum și Vanilie - noiembrie 2005, Åžtiu, ți se pare absurd... - iulie 2009.

Cei cinci E.M.I.L. sunt: Sorin Bădulescu - vox, Andrei Stoianovici - guitars, Gabi Georgescu - guitars, Barbu Niculae - bass, Eugen "Piti" Imecs - drums.

(2) Concert_E.M.I.L._si_Cu_Toy_Mac_C91TGugjg.jpg



Toy Machines este o formație rock din Suceava-Cluj, înființată în 2009. Sound-ul abordat este unul energic, asemănător cu perioada grunge-alternativă a anilor ’90 – 2000 din America. Probabil cea mai importantă experiență a fost faptul că au concertat alături de trupa franceză My Own Private Alaska, al cărei producator, Ross Robinson, este în spatele lui Korn, Sepultura, The Cure, Slipknot sau Limp Bizkit.

Toy Machines - pe YouTube



Data și ora: sâmbătă, 12 martie, ora 19
Locul: Club Fabrica (str. 11 iunie, nr 50)
Concert: E.M.I.L.
În deschidere: Toy Machines
Preț bilet: 40 de lei (iabilet.ro)
Facebook Event: EMIL & ToyMachines @Fabrica




Câteva link-uri I M E N S by E.M.I.L.

CD-ul I M E N S, distribuit de Universal Music Romania, este disponibil în magazinele de specialitate din țară, precum și online pe site-urile getmusic.ro și emag.ro, la linkurile de mai jos:
Getmusic.ro: http://smarturl.it/EMIL-IMENS-Getmusic
Emag.ro: http://smarturl.it/EMIL-IMENS-eMag
Albumul poate fi ascultat/descărcat în format mp3 sau lossless de la următoarele adrese:
Deezer: http://smarturl.it/EMIL-IMENS-Deezer
iTunes: http://smarturl.it/EMIL-IMENS-iTunes
Google Play: http://smarturl.it/EMIL-IMENS-Ggldld
Qobuz (lossless): http://smarturl.it/EMIL-IMENS-Qobuz
Amazon: http://smarturl.it/EMIL-IMENS-Amazon



* Ajuns anul acesta la partea a treia, Dark Side Booking Academy reprezintă o nouă platforma muzicală “menită să promoveze scena muzicală românească și să întarească, pe cât posibil, relația dintre public și trupe. Astfel, în cadrul Dark Side Nights vor concerta trupe consacrate, dar și trupe din noul val, aparținând tuturor genurilor muzicale, unicul scop fiind mediatizarea fenomenului muzical și nicidecum mercantilizarea lui”, după cum spun autorii Dark Side.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top