Noutăți și comunicate

Concert E.M.I.L., Recycle Bin si Taking Back August in club Quantic

27 aprilie 2022
Concert E.M.I.L., Recycle Bin si Taking Back August in club Quantic
Cei de la trupa E.M.I.L. vor susține un concert în Club Quantic din București, miercuri, 27 aprilie 2022, de la ora 18:30. In deschidere vor canta cei de la Recycle Bin si Taking Back August.


Informații despre eveniment

Biletele costa 55 lei si se pot achizitiona online.
În mod normal o întâlnire cu extratereștrii nu te prinde cu masa pusă, dar pentru o întâlnire cu cei mai simpatici extratereștrii, cei care merg iarna la ski, adică E.M.I.L. una dintre cele mai longevive și mai cunoscute trupe de punk-rock din România, trebuie pregatire temeinică. Pe data de 27 aprilie 2022 vă așteptăm la Quantic cu papucii de dans la voi și cu voie bună!

Recycle Bin vin și ei în Quantic pe ritmuri de ska/punk. Cu 15 ani de activitate (La mulți ani!) împliniți în martie, băieții vor cânta piese de pe toate albumele pe care dacă încă nu le știți, le veți descoperi acum cu plăcere.

Alex Precup (voce), Claudiu Ene (bass), George Motei (chitară), Alex Iliescu (chitară) și Moroianu Gabriel (tobe), au format proiectul Taking Back August. In primii doi ani de la formarea trupei au avut parte de multe experiențe și provocări, cum ar fi participarea la Posada Rock Festival și Metal Gates Festival.

Program: Miercuri, 27 Aprilie / Access public: 18:30

Bilete:
- 55 lei - acces general - presale – până pe 26.04.2022 inclusiv -> https://bit.ly/37lyVna
- 70 lei - acces general - doar în ziua evenimentului - 27.04.2022 online și la intrare


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top