Noutăți și comunicate

Concert EMERIC TRIO in MoJo Brit Room

9 martie 2010
Concert EMERIC TRIO in MoJo Brit Room
Marti, 9 martie 2010, incepand cu ora 20:30 sunteti invitati la un concert EMERIC TRIO in MoJo Brit Room. Pretul unui bilet este 15 Ron pentru barbati iar doamnele si domnisoarele 10 Ron.

Adresa club Mojo Brit Room : Str. Gabroveni, Nr. 14, Bucuresti.
Pentru contact & rezervari : 0727.126.620 / 0760.263.496
Rezervarile facute sunt valabile pana la ora 21.00 - in ziua concertului.
www.mojomusic.ro

Iata ca a venit primavara. Sau cel putin in calendar a venit.
Odata cu sosirea ei e-Folk (www.e-Folk.ro) impreuna cu MoJo Brit Room (www.mojomusic.ro) continua serile de poveste alaturi de interpretii de folk de pe meleagurile noastre. Pe 9 martie invitam alaturi noi toate doamnele si domnisoarele sa sarbatoreasca inca o data ziua de 8 Martie alaturi de "Nebunul de Alb al Folku-lui romanesc".

Emeric Imre va da curs invitatiei celor de la e-Folk Events pentru a revenii a 3-a oara in clubul MoJo Brit Room. De aceasta data nu va veni singur ci alaturi de Sorin Zamfir (tobe) si Gabriel Ghita (Clape). Sub denumirea de "EMERIC TRIO" cei 3 promit tuturor un show exceptional din care nu vor lipsi piese precum: "Nebun de Alb", "Juramant", "Hai Iubito", "Buna varianta rea" dar si multe alte piese din repertoriul propriu si nu numai. Desemenea toate doamnele si domnisoarele vor avea parte de o surpriza din partea organizatorilor.

Partenerii media ai evenimentul: Radio Lynx, ForeverFolk, FolkBlog, 4Arte, Mixul de Cultura, Radio3net Florian Pittis, InConcert, Muzica buna, Metropotam, iConcert, Folk4Me, Let's Rock, GoingOut LifeStyle.


Evenimente recomandate

Top