Noutăți și comunicate

Concert Emeric Imre si invitatii sai in Mojo Brit Room

1 martie 2011
Concert Emeric Imre si invitatii sai in Mojo Brit Room
Marti, 01 martie 2011, incepand cu ora 20:30 sunteti invitati la un concert al trupei Emeric Imre si invitatii sai in Mojo Brit Room.

Pretul unui bilet este de 15 lei, respectiv 10 ron pentru elevi si studenti.

Odata cu sosirea ei e-Folk impreuna cu MoJo Brit Room continua serile de poveste alaturi de interpretii de folk consacrati sau mai putin consacrati.
Pe 1 Martie invitam alaturi noi toate doamnele si domnisoarele sa sarbatoreasca inca o zi speciala alaturi de " Nebunul de Alb al Folku-lui romanesc".

Emeric Imre va da curs invitatiei celor de la e-Folk Events pentru a revenii a 5-a oara in clubul MoJo BritRoom. De aceasta data nu va veni singur ci alaturi de Sorin Zamfir (tobe) si Gabriel Ghita (Clape).

Sub denumirea de "EMERIC TRIO" cei 3 promit tuturor un show exceptional din care nu vor lipsi piese precum: "Nebun de Alb", "Juramant", "Hai Iubito", "Buna varianta rea" dar si multe alte piese din repertoriul propriu si nu numai.

Partenerii media ai evenimentul: Portalul www.ForeverFolk.com, Radio Lynx, 4Arte, Metalhead, Rock-on, Mixul de Cultura, Radio3Net Florian Pittis, InConcert, Muzica buna, Metropotam, iConcert.ro, Folk4Me, FolkBlog, Let's Rock, GoingOut LifeStyle, Berolina.ro, Calendarevenimente.ro, YouMago.ro, Radio Zuu

Pentru contact & rezervari : 0751.229.308 / 0760.263.496
Un eveniment marca e-Folk Events.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top