Noutăți și comunicate

Concert Eluveitie, Infected Rain si Ad Infinitum la Cluj-Napoca si la Bucuresti

5 - 6 februarie 2025
Concert Eluveitie, Infected Rain si Ad Infinitum la Cluj-Napoca si la Bucuresti
Trupa Eluveitie va sustine 2 concerte in Romania la inceputul anului viitor: primul va avea loc in Form Space din Cluj-Napoca, pe 5 februarie 2025, iar al doilea va avea in clubul Quantic din Bucuresti, pe 6 februarie 2025. In deschidere vor canta trupele Infected Rain și Ad Infinitum.


Informații despre eveniment

Dupa un show memorabil la editia din acest an a Rockstadt Extreme Fest, ELUVEITIE revin in Romania in 2025, de aceasta data in postura de headlineri. Invitati speciali in cadrul show-urilor vor fi INFECTED RAIN si AD INFINITUM.

Biletele vor fi puse in vanzare miercuri, exclusiv pe site-ul Rockstadt Extreme Fest.

ELUVEITIE este una dintre cele mai importante trupe de folk-metal din lume, cunoscuți pentru modul unic in care combina sonoritatile metal cu muzica traditionala celtica. De-a lungul vastei activitati, Eluveitie si-au consolidat statutul prin bogata mostenire muzicala si culturala, captivand si fermecand publicul de pe intregul mapamond. Dupa succesul ultimului disc Ategnatos și a single-urilor recente Aidus și Exile Of The Gods, Eluveitie sunt gata sa aduca o alta experienta de neuitat.
O alta prezenta deloc straina pentru publicul roman, INFECTED RAIN revin in Romania dupa o pauza destul de indelungata, cel putin pe scena concertelor de club din tara.
In tot acest timp, trupa a ajuns sa-si consolideze statutul international drept una din cele mai promitatoare nume ale scenei contemporane de metal, experimentand constant, iar ultimul lor album TIME sta drept dovada a potentialului si a curajului de care formatia din Republica Moldova da dovada.
Ad Infinitum este o trupă de metal simfonic elvețian/german. Inițial, un proiect solo al cântăreței elvețiene Melissa Bonny, s-a transformat într-o trupă completă odată cu sosirea bateristului Niklas Müller, a basistului Jonas Asplind și a chitaristului Adrian Theßenvitz.
Un eveniment prezentat de Rockstadt Extreme Fest.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top