Noutăți și comunicate

Concert electric Luna Amara si proiectie „Albastru – live la Conti” in Club Hush

31 ianuarie 2014
Concert electric Luna Amara si proiectie „Albastru – live la Conti” in Club Hush
Vineri, 31 ianuarie 2014, sunteți invitați de la ora 21:00 în Club Hush din Pitești la un concert electric Luna Amară și proiecție video "Albastru - live la Conti".

Intrare: 20 lei.
Adresa Club Hush : Strada Panselelor, Nr. 2, Pitești.Luna Amară au filmat la sfârșitul lunii noiembrie un concert special la Hotel Continental din Cluj, ce va fi baza primului Dvd live al trupei. Vineri, pe 31 ianuarie, în cadrul unui concert electric în Club Hush din Pitești, Luna Amară vor prezenta publicului și o mostră din ce s-a filmat atunci - piesa "Albastru" în varianta live la Conti, așa cum va apărea ea pe Dvd-ul de anul acesta!

Inspirate din experiența personală a unuia dintre membrii formației Luna Amară, versurile piesei "Albastru" sunt un proces-verbal în care făptuitorul e fiecare bătăuș deghizat într-o uniformă și investit cu autoritate întru abuz de către instituțiile statului.

De partea video (design, filmare, montaj, editare) s-a ocupat echipa Resize Media, regizor Dorin Marcu. Sunetul a fost mixat și masterizat la Luna Recording Studio, avându-l ca inginer de sunet pe Oliver Vegh.

Haideți așadar în Club Hush pe 31 ianuarie să vă bucurați de un concert electric Luna Amară și să urmăriți alături de trupă primul clip din concertul de la Conti!


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top