Noutăți și comunicate

Concert E-AN-NA si Child Control în Club Quantic

5 martie 2022
Concert E-AN-NA si Child Control în Club Quantic
Sâmbătă, 5 martie 2022 sunteti invitati la un concert al trupei E-AN-NA în Club Quantic din București. In deschidere vor canta cei de la Child Control din Sibiu.

Bilete:
  • 55 lei - acces general - presale – până pe 4.03.2022 inclusiv -> https://bit.ly/3p5Vpim
  • 70 lei - acces general - doar în ziua evenimentului - 5.03.2022 oline și la intrare
Exprimându-se natural prin piese de folk, modern metal și interpretări unice ale unor piese tradiționale mai puțin cunoscute, E-AN-NA au făcut de la bun început deliciul topurilor folk metal, multe din piesele lor ajungând în playlist-urile fanilor de metal. Au cântat la multe festivaluri de muzică (Wacken, Rockstadt Extreme Festival, Metalhead Meeting, Revolution Festival) unde au primit doar critică pozitivă pentru show-ul lor emblematic.

Din 2020, trupa decide să spargă bariere muzicale lansând piese din diferite zone experimentale. Acest lucru se concretizează prin doua EP-uri fundalmental diferite, lansate in 2021. Fascinathanatango, un EP avant-gardist de tango-uri si MLR, un EP inspirat care dorește să transmită că dragostea pentru muzică și artă nu trebuie cenzurată.
Pe MLR se află și piese Malere, piesa cu care formația s-a înscris in Selecția Națională Eurovision 2022 alături de prietenul lor, care este și invitat la concert, Bogdan De la Vâlcea și cu care au ajuns până la a doua parte a semifinalelor.

Malere, o combinație de folk metal și manele, cu o linie melodică catchy şi versuri care te atrag către ea, este melodia care chiar nu „îți iese din cap” odată ce o asculți, lucru dovedit de faptul că Malere este astăzi în Viral 50 Romania pe Spotify și a fost pe Trending pe Youtube.

Child Control este o trupă de rock alternativ din Sibiu, România, care se inspiră din punk rock, grunge și metal alternativ. Întregul proiect este o modalitate de exprimare pentru cei trei liceeni din spatele lui, care combină chitare punk cu tobe puternice și linii de bass groovy, pentru a-și transmite sentimentele și emoțiile.
Invitata specială a acestui concert este Aris (Larisa Ciortan), o voce care s-a făcut remarcată prin participări la concursuri (Vocea Romaniei, X Factor, Eurovision). Piesa ei din 2022, Do Svidanya, e considerată una dintre cele mai bune din Selecția Națională Eurovision.

Reguli de acces gasiti pe evenimentul de facebook.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă