Noutăți și comunicate

Concert E-AN-NA si Child Control în Club Quantic

5 martie 2022
Concert E-AN-NA si Child Control în Club Quantic
Sâmbătă, 5 martie 2022 sunteti invitati la un concert al trupei E-AN-NA în Club Quantic din București. In deschidere vor canta cei de la Child Control din Sibiu.

Bilete:
  • 55 lei - acces general - presale – până pe 4.03.2022 inclusiv -> https://bit.ly/3p5Vpim
  • 70 lei - acces general - doar în ziua evenimentului - 5.03.2022 oline și la intrare
Exprimându-se natural prin piese de folk, modern metal și interpretări unice ale unor piese tradiționale mai puțin cunoscute, E-AN-NA au făcut de la bun început deliciul topurilor folk metal, multe din piesele lor ajungând în playlist-urile fanilor de metal. Au cântat la multe festivaluri de muzică (Wacken, Rockstadt Extreme Festival, Metalhead Meeting, Revolution Festival) unde au primit doar critică pozitivă pentru show-ul lor emblematic.

Din 2020, trupa decide să spargă bariere muzicale lansând piese din diferite zone experimentale. Acest lucru se concretizează prin doua EP-uri fundalmental diferite, lansate in 2021. Fascinathanatango, un EP avant-gardist de tango-uri si MLR, un EP inspirat care dorește să transmită că dragostea pentru muzică și artă nu trebuie cenzurată.
Pe MLR se află și piese Malere, piesa cu care formația s-a înscris in Selecția Națională Eurovision 2022 alături de prietenul lor, care este și invitat la concert, Bogdan De la Vâlcea și cu care au ajuns până la a doua parte a semifinalelor.

Malere, o combinație de folk metal și manele, cu o linie melodică catchy şi versuri care te atrag către ea, este melodia care chiar nu „îți iese din cap” odată ce o asculți, lucru dovedit de faptul că Malere este astăzi în Viral 50 Romania pe Spotify și a fost pe Trending pe Youtube.

Child Control este o trupă de rock alternativ din Sibiu, România, care se inspiră din punk rock, grunge și metal alternativ. Întregul proiect este o modalitate de exprimare pentru cei trei liceeni din spatele lui, care combină chitare punk cu tobe puternice și linii de bass groovy, pentru a-și transmite sentimentele și emoțiile.
Invitata specială a acestui concert este Aris (Larisa Ciortan), o voce care s-a făcut remarcată prin participări la concursuri (Vocea Romaniei, X Factor, Eurovision). Piesa ei din 2022, Do Svidanya, e considerată una dintre cele mai bune din Selecția Națională Eurovision.

Reguli de acces gasiti pe evenimentul de facebook.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top