Noutăți și comunicate

Concert E-AN-NA in club /FORM Space din Cluj

4 martie 2022
Concert E-AN-NA in club /FORM Space din Cluj
E-AN-NA va susține un concert în /FORM Space din Cluj-Napoca, vineri, 4 martie 2022, de la ora 17:00.


Informații despre E-AN-NA

Exprimându-se natural prin piese de folk, modern metal și interpretări unice ale unor piese tradiționale mai puțin cunoscute, E-AN-NA au făcut de la bun început deliciul topurilor folk metal, multe din piesele lor ajungând în playlist-urile fanilor de metal. Au cântat la multe festivaluri de muzică (Wacken, Rockstadt Extreme Festival, Metalhead Meeting, Revolution Festival) unde au primit doar critică pozitivă pentru show-ul lor emblematic.
(2)concert-e-an-na-in-club-form-space-din-cluj_f5de28.jpgDin 2020, trupa se decide să spargă bariere muzicale lansând piese din diferite zone experimentale. Acest lucru se concretizează prin doua EP-uri fundalmental diferite, lansate in 2021. Fascinathanatango, un EP avant-gardist de tango-uri si MLR, un EP inspirat care dorește să transmită că dragostea pentru muzică și artă nu trebuie cenzurată.
Pe MLR se află și Malere, piesa cu care formația s-a înscris in Selecția Națională Eurovision 2022 alături de prietenul lor, care este și invitat la concert, Bogdan De la Vâlcea și cu care au ajuns până la a doua parte a semifinalelor.

Malere, o combinație de folk metal și manele, cu o linie melodică catchy şi versuri care te atrag către ea, este melodia care chiar nu „îți iese din cap” odată ce o asculți, lucru dovedit de faptul că Malere este astăzi în Viral 50 Romania pe Spotify și a fost pe Trending pe Youtube.

P.S.: Oricine vine in costum gonflabil de dinozaur are intrare liberă!

Facebook event


Evenimente recomandate

Top