Noutăți și comunicate

Concert Ducu Bertzi si Mihai Nenita in club MoJo Brit Room

1 februarie 2011
Concert Ducu Bertzi si Mihai Nenita in club MoJo Brit Room
Marti, 1 februarie 2011, e-Folk Events va invita incepand cu ora 20:30 in Club MoJo Brit Room la o noua seara exceptionala alaturi de Ducu Bertzi si Mihai Nenita.

Pretul unui bilet este de 20 lei si respectiv 15 lei pentru elevi si studenti. Biletele se pot achizitiona de la intrarea in club. Pentru contact si rezervari sunati la 0751.229.308 sau 0760.263.496.
Adresa Mojo Brit Room : Str. Gabroveni, Nr. 14, Bucuresti.

Pe numele din buletin Alexandru Bertzi, s-a nascut la Sighetu-Marmatiei, jud. Maramures. Primul instrument studiat este vioara. La 14 ani isi infiinteaza prima trupa de rock, intitulata Expres 69 (Expres-ul vine de la numele emisiunii lui Cornel Chiriac, iar 69 de la anul infiintarii). Ulterior, in timpul liceului, trupa isi schimba atat componenta, cat si numele, devenind Mi bemol rock. Timp de 3 ani, canta la toate seratele liceului.
In peste 30 de ani de activitate a sustinut peste 4000 de spectacole si intimplari artistice - numai cu Cenaclu a sustinut peste 1300 de spectacole - atat in tara, cat si peste hotare.
Este cetatean de onoare al municipiului Sighetu Marmatiei. In decembrie 2007 a primit din partea PF Patriarh Daniel cea mai inalta distinctie a Mitropoliei Moldovei si Bucovinei - "Crucea Moldava".

Asadar marti va asteptam la o seara speciala alaturi de invitatii nostrii Ducu Bertzi si Mihai Nenita si cantam impreuna piese precum: Daca tu, Suflet fara chei, Floare de colt si multe alte piese de referinta pentru muzica folk romaneasca.

Partenerii media ai evenimentul: Portalul www.ForeverFolk.com, Radio Lynx, 4Arte, Metalhead, Rock-on, Mixul de Cultura, Radio3Net Florian Pittis, InConcert, Muzica buna, Metropotam, iConcert.ro, Folk4Me, FolkBlog, Let's Rock, GoingOut LifeStyle, Berolina.ro, Calendarevenimente.ro, YouMago.ro, Radio Zuu

Un eveniment marca e-Folk Events.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă