Noutăți și comunicate

Concert Ducu Berti si Mihai Nenita in Mojo Music Club

23 noiembrie 2010
Concert Ducu Berti si Mihai Nenita in Mojo Music Club
Marti, 23 noiembrie 2010, incepand cu ora 20:30, e-Folk Events si Club MoJo Brit Room va invita la o noua seara exceptionala alaturi de Ducu Berti si Mihai Nenita.

Pretul unui bilet este de 20 lei si respectiv 15 lei pentru elevi si studenti. Biletele se pot achizitiona de la intrarea in club. Pentru contact si rezervari : 0751.229.308 / 0760.263.496.
Adresa Mojo Brit Room : Str. Gabroveni, Nr. 14, Bucuresti.


Pe numele din buletin Alexandru Bertzi, s-a nascut la Sighetu-Marmatiei, jud. Maramures. Primul instrument studiat este vioara. La 14 ani isi infiinteaza prima trupa de rock, intitulata Expres 69 (Expres-ul vine de la numele emisiunii lui Cornel Chiriac, iar 69 de la anul infiintarii). Ulterior, in timpul liceului, trupa isi schimba atat componenta, cat si numele, devenind Mi bemol rock. Timp de 3 ani, canta la toate seratele liceului.

In peste 30 de ani de activitate a sustinut peste 4000 de spectacole si intimplari artistice numai cu Cenaclu a sustinut peste 1300 de spectacole atat in tara, cat si peste hotare.
Este cetatean de onoare al municipiului Sighetu Marmatiei. In decembrie 2007 a primit din partea PF Patriarh Daniel cea mai inalta distinctie a Mitropoliei Moldovei si Bucovinei "Crucea Moldava".

Partenerii media ai evenimentul: Portalul www.ForeverFolk.com, Radio Lynx, 4Arte, Mixul de Cultura, Radio3Net Florian Pittis, InConcert, Muzica buna, Metropotam, iConcert.ro, Folk4Me, FolkBlog, Let's Rock, GoingOut LifeStyle, Berolina.ro, Calendarevenimente.ro, YouMago.ro

Un eveniment marca e-Folk Events.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top