Noutăți și comunicate

Concert Dream Theater și Devin Townsend: categoria Golden Circle este aproape epuizata

26 ianuarie 2022
Concert Dream Theater și Devin Townsend: categoria Golden Circle este aproape epuizata
După ce primele categorii de bilete la concertul Dream Theater si Devin Townsend au fost declarate Sold Out, iată că o nouă categorie se apropie de epuizare, ultimele 100 de bilete pentru zona Golden Circle fiind disponibile exclusiv prin AmBilet.ro.

Dream Theater va prezenta ultimul material discografic, intitulat “A View from the Top of the World”, material ce a fost lansat pe data de 22 octombrie 2021. Concertul va avea loc pe 29 mai 2022, la Romexpo București. Invitat special este producătorul, compozitorul și muzicianul canadian Devin Townsend.

https://www.facebook.com/MaximumRockRomania/videos/455776356205242

Reamintim faptul că formația DREAM THEATER a fost nominalizată pentru Gala Premiilor Grammy 2022 la categoria “Best Metal Performance“.
Alături de Dream Theater au mai fost nominalizate formațiile Gojira, Deftones, Mastodon si Rob Zombie.Înființat în 1985 de către trei studenți la prestigiosul colegiu de muzică Berklee - basistul John Myung, chitaristul John Petrucci și bateristul Mike Portnoy - DREAM THEATER este grupul muzical care s-a impus ca port-stindard al sonorităților progressive în lumea metal.

Stabiliți în New York, acești muzicieni au adus, mai mult decât oricare alții, în atenția iubitorilor de muzică mai agresivă, un stil compozițional plin de schimbări de tempo, măsuri mixte, modulații surprinzătoare și structuri complexe, toate acestea fără a renunța la elementele definitorii pentru metal.

Cel mai recent album, “A View from the Top of the World”, este ca o sinteză muzicală a carierei trupei, apreciat atât de fanii noi, mereu uimiți de versatilitatea și virtuozitatea acestor muzicieni, cât și de cei mai vechi, care reclamau într-o vreme excesul de tehnică, preferând cântecele inspirate și mai firești – sau mai ușor de urmărit, în funcție de perspectivă.

Pe cât sunt de finisate albumele de studio Dream Theater, pe atât de fascinante sunt concertele, unde dragostea de muzică și entuziasmul membrilor trupei, parcă neatinse de trecerea anilor, ii încântă pe cei deja cuceriți și îi cuceresc pe cei mai sceptici.

Concertul este organizat de către Promusic Events și Maximum Rock Romania, recomandat de Rock FM.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top