Noutăți și comunicate

Concert Dread Sovereign si Procession in Music Club

10 noiembrie 2014
Concert Dread Sovereign si Procession in Music Club
Luni, 10 noiembrie 2014, incepand cu ora 20:00, sunteti invitati la un concert Dread Sovereign si Procession in Music Club din Bucuresti.

Pretul unui bilet este de 20 lei si se va putea procura direct in seara concertului, la intrare.

Pe scena clubului bucurestean "Music Club" vor ajunge in premiera in Romania, irlandezii de la Dread Sovereign ­- trupa din care fac parte vocalul si tobosarul trupei Primordial, Alan "Nemtheanga" Averill, respectiv Simon O'Laoghaire, alaturi de Procession din Suedia, una din cele mai bine primite trupe de doom metal din noua generatie. Procession s-au format in Chile (actualmente trupa s a stabilit in Suedia) in anul 2006 si este adepta unui doom metal cu influente din partea unor trupe precum Black Sabbath, Candlemass, Count Raven, Solstice etc. Dupa 2 turnee europene si prezenta pe scena unor festivaluri de renume, precum Doom Shall Rise, Hole In The Sky, Keep it True, Rock Hard, Hammer of Doom, HellsPleasure etc Procession a lansat albumul "To Reap Heavens Apart" (via High Roller Recs) in 2013, albumul care a primit aprecierea presei de specialitatea, album pe care il va prezenta in premiera in Romania in cadrul acestui concert.

Discografie:

Burn (Demo) - 2008
The Cult of Disease (EP) - 2009
Destroyers of the Faith (LP) - 2010
Procession / Mountain Throne Split 7" - 2011
Death and Judgement (EP) - 2012
To Reap Heavens Apart (LP) - 2013

https://www.facebook.com/pages/Procession/141525302533057

Dread Sovereign reprezinta cel mai nou proiect al lui Alan "Nemtheanga" Averill de la Primordial. Dupa ani de practica la chitara si la bass, Alan a decis ca alaturi de Dubh SOL (Simon O'Laoghaire - Primordial) la tobe si Bones (Wizards of Firetop Mountain/ZOM) la chitara sa formeze trupa. Influentele trupei vin din aria de raw old school doom/death metal de la trupe precum Venom, Saint Vitus, Ciith Ungol si din black metal-ul anilor '80.

Discografie:

"We Pray to the Devil in Man" E.P. Roadburn Records/Burning World
"We Pray to the Devil in Man" E.P. and Mini CD re-release Van Records
"All Hell's Martyrs" via Van Records

http://www.facebook.com/DreadSovereign

MUSIC CLUB (Str. Baratiei 31, Bucuresti) este situat in centrul Bucurestiului, in spatele magazinului Cocor, la subsolul unei celebre cladiri istorice - fosta Vulturul de Mare. Capacitatea clubului este de 250 - 300 persoane. Concertul se va desfasura luni, 10 noiembrie 2014, incepand cu ora 20.00.Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă