Noutăți și comunicate

Concert Dordeduh si Eternal Fire in club Quantic

9 decembrie 2023
Concert Dordeduh si Eternal Fire in club Quantic
Dordeduh și Eternal Fire vor susține sâmbătă, 9 decembrie 2023, un concert de la ora 19:00, în Club Quantic din București, intr-un eveniment prezentat de Final Step Productions.


Informații despre eveniment

In cadrul acestui eveniment, formatia bucuresteana Eternal Fire isi va lansa primul album de studio intitulat “Architect Of Decay ”, iar invitati speciali si headlineri vor fi timisorenii de la dordeduh !

Biletele sunt disponibile prin intermediul platformei iabilet.ro si au urmatoarele preturi:
  • 70 RON - presale pana pe 08.12.2023
  • 90 RON - la acces si online pe 09.12.2023
Eternal Fire (Melodic Black Metal) a luat fiinta in anul 2013, in Bucuresti, iar un prim material discografic, EP-ul “Beyond Frozen Streams” a vazut lumina zilei in anul 2015. De la infiintare si pana acum, trupa a sustinut peste 30 de concerte, impartind scena cu nume ca Dark Funeral, Negură Bunget, Carach Angren, Machiavellian God, Bucovina sau Christ Agony.
Dupa o pauza concertistica de patru ani, dedicata compunerii si inregistrarii noului material discografic, Eternal Fire a revenit pe scena in mai 2023, in cadrul festivalului Metalhead Meeting! Albumul “Architect Of Decay” reprezinta un salt major fata de EP-ul “Beyond Frozen Streams” atat prin conceptele abordate, cat si prin dezvoltarea si promovarea unei noi si originale identitati muzicale. Albumul contine 9 piese conceptuale, care spun o poveste despre viata, moarte si reinviere, vazute ca etape ale drumului spre cunoastere si iluminare, alaturand riff-uri complexe si rapide cu elemente melodice si atmosferice, punctate de pasaje vocale agresive.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top