Noutăți și comunicate

Concert Dopethrone in club Capcana din Timisoara

28 octombrie 2019
Concert Dopethrone in club Capcana din Timisoara
Trupa Dopethrone (Canada) va susține un concert în Club Capcana din Timișoara, luni, 28 octombrie 2019, de la ora 20:00. În deschidere vor cânta cei de la Northern Revival.


Informații despre eveniment

Dopethrone este o trupă din Canada, activă din 2008 și cunoscută de publicul de profil pentru mixul de sludge, stoner si doom metal, cu versuri axate pe autodistrugere, crimă, canabis și abuz de droguri.
https://www.youtube.com/watch?v=pRTL3kaZ6kg

De la formarea lor și până în prezent, Dopethrone a lansat 5 albume de studio și are nenumărate turnee în Europa și Canada.

https://www.youtube.com/watch?v=OIUY7sJ-E_Y

NORTHERN REVIVAL este o formație de Stoner / Heavy Rock / Sludge din Novi Sad, Serbia formată în octombrie 2012.

Până în prezent trupa a lansat 2 EP-uri și un album full, a cântat alături de nume importante precum Planet Of Zeus (Grecia), Greenleaf (Suedia), Sasquatch (USA), Bongzilla (USA) și a fost invitată la numeroase festivaluri: EXIT Festival, TLO Fest, Festival Srpskog Podzemlja, Alparfeszt (HU), Barock Fest (RO), Kunigunda Festival (SLO), Gugulan Rock Festival (RO), UMF, METAL Enduro (RO) etc.

Intrarea la concert costă 30 lei, iar biletele online se pot achiziționa de aici: https://www.iabilet.ro/bilete-dopethrone-can-tba-live-in-capcana-44397/

Mai multe detalii despre eveniment pe Facebook: https://www.facebook.com/events/2347412555496942



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top