Noutăți și comunicate

Concert Domination, L.O.S.T., Akral Necrosis si Kistvaen in club The Silver Church

14 martie 2010
Concert Domination, L.O.S.T., Akral Necrosis si Kistvaen in club The Silver Church
Duminica, 14 martie 2010 Stay Metal Forever! va invita incepand cu ora 19:00 in club The Silver Church la un eveniment special, un omagiu adus uneia din cele mai mari trupe de metal din istorie - Pantera, o auditie in premiera a unui mult asteptat album autohton si in plus, doua sperante ale genului black metal pentru prima data pe aceeasi scena. Evenimentul ii are ca invitati pe Domination, L.O.S.T., Akral Necrosis si Kistvaen.

Pretul unui bilet este de 15 lei.


Domination, trupa care la finele anului trecut s-a bucurat de un neasteptat succes in concertul din Live Metal Club, este gata sa ofere un recital de 2 ore compus integral din piese Pantera. Si pentru ca recitalul sa fie pe masura numelui, pe scena vor evolua Cezar Popescu (chitaristul trupei Vita de Vie), Cristi Dumitrescu (fiul celebrului tobosar Nelu Dumitrescu/Iris), Adi (basistul Lotului National de Hardcore) si Fane (Voce).


Invitati speciali pentru aceasta seara vor fi cei de la L.O.S.T. (www.myspace.com/lostromania), care vor oferi spre auditie in premiera viitorul material discografic "Remains of Pain", ce va fi lansat in prima jumatate a acestui an. L.O.S.T. inseamna un nume cu greutate pentru scena autohtona astfel putem garanta un show bine pus la punct si in acelasi timp o premiera a unor noi compoziti.

Akral Necrosis (www.myspace.com/acralnecrosis), in acest moment una din cele mai promitatoare nume ale scenei undeground, sunt gata sa ofere o portie completa de raw black metal, in acelasi timp oferind si o mostra de pe albumul de debut ce este inregistrat chiar in acest moment.

Alaturi de aceste trei nume va urca pe scena trupa ce a primit titlul de "Best Romanian Metal Newcommer" in cadrul premiilor Best Of 2009 METALHEAD si finalista la prima editie a concursului The Rock Battle. Este vorba de Kistvaen (www.myspace.com/kistvaen), un amestec ingenios de black metal din sfera Shining, Silencer sau Bethlehem. In componenta trupei putem gasi actuali membri Abigail si Akral Necrosis, cat si fosti componenti Sincarnate.

Acesta este un eveniment marca Stay Metal Forever!


Programul concertului pe care formatiile Domination, L.O.S.T., Akral Necrosis si Kistvaen il vor sustine in clubul Silver Church din capitala este urmatorul:

18:00 Opening doors
19:00 19:30 Kistvaen
19:45 20:15 Akral Necrosis
20:30 21:30 L.O.S.T.
21:45 23:45 Domination

Cateva lamuriri: Rugam publicul ce doreste sa asiste la toate prestatiile (in special cele sustinute de Kistvaen si Akral Necrosis) sa fie prezent in sala de la ora 19:00.

Evenimentul se va desfasura conform programului anuntat mai sus si nu vor exista modificari sau schimbari ulterioare de program.

Si pentru ca dorim ca acest eveniment sa se desfasoare in conditii optime, de sunet se va ocupa nimeni altul decat Fane (Green Sound) deja cunoscut de publicul bucurestean pentru capacitatile sale de a oferit o calitate a sunetului deosebita.

Conditiile oferite trupelor sunt si ele de invidiat.

Trupele au la dispozitie procesare dinamica, statii de chitara Marshall si Peavy, un set impresionant de lumini si multe alte surprize din acest punct de vedere.

Va reamintim ca pe langa recitalul de doua ore Domination, compus exclusiv din piese Pantera, L.O.S.T. prezinta in premiera noul album intitulat Remains Of Pain in timp ce Kistvaen si Akral Necrosis vor oferi o portie mult dorita de black metal.

Este permis accesul cu camere de filmat profesionale i cu camere foto profesionale in interiorul clubului pe parcursul intregii zile.

Nu este permis accesul cu: sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, spray-uri, arme, bauturi sau mancare, obiecte contondente, animale de companie, lanturi, etc.

In caz de ploaie sau ninsoare, accesul cu umbrele nu va fi permis in sala de spectacol, spectatorilor fiindu-le recomandat sa-si depoziteze umbrelele in spatiu de depozitare securizat, special amenajat la intrarea in club.

Evenimentul va incepe la ora 19:00, pretul unui bilet fiind de 15 Ron.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top