Noutăți și comunicate

Concert Domination in club Rockstadt din Brasov

24 decembrie 2021
Concert Domination in club Rockstadt din Brasov
Vă reamintim că Domination - singura trupă tribut Pantera din România - va susține vineri, 24 decembrie 2021, un concert în club Rockstadt din Brașov.


Informații despre eveniment

Domination este şi singura trupă tribut din România care a prezentat integral două albume marcante în istoria Pantera - Far Beyond Driven şi Vulgar Display Of Power.
Cunoscută drept una din cele mai intense formaţii din peisajul underground românesc, formula Domination a rămas neschimbată încă de la debut, astfel îi regasim pe:
Bucurați-vă de unul dintre evenimentele pe care reușim să le organizăm în condițiile actuale și grăbiți-vă să vă cumpărați bilete pentru că sunt în număr limitat din cauza capacității locației reduse în urma normelor actuale impuse de autorități.
Bilete:
  • 40 lei- primele 100 bucăți
  • 60 lei- cele 150 de bilete rămase
Acces public: 16:00
Accesul se face în conformitate cu normele în vigoare.

În cadrul acestui eveniment se vor face fotografii, se va filma și se vor face înregistrari audio care pot conține vocea și imaginea voastră. Participarea la acest eveniment reprezintă acordul vostru implicit pentru a folosi materialele foto/video/audio pe plaformele de social media proprii și ale partenerilor noștri.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top