Noutăți și comunicate

Concert Dirty Shirt la Club Quantic

22 septembrie 2019
Concert Dirty Shirt la Club Quantic
Duminică, 22 septembrie 2019 sunteţi invitaţi în Grădina de Vară de la Quantic la un concert al trupei Dirty Shirt. Proaspăt întorși de la Wacken Open Air, Dirty Shirt anunță ultima apariție Open Air pentru anul 2019. Trupeții promit un playlist de zile mari presărat atât cu piese de albumul lansat în acest an cât și hituri mai vechi care te vor ține în priză pe toată durata show-ului.​


Despre Dirty Shirt

Dirty Shirt este, fără îndoială, una din cele mai originale și iubite formații de rock din România, cunoscută datorită măestriei cu care combină elementele muzicale moderne din rock / metal cu influențe tradiționale din Europa de Est, dar și world music, funk, electro, etc.

Ascensiunea formației maramureșene în ultimii 5 ani, atât în țară cât și în străinătate, este una formidabilă. Odată cu lansările albumelor "Freak Show" în 2013 și "Dirtylicious" în 2015, aclamate în unanimitate de presă și public, au urmat turnee susținute în țară și în Europa, care s-au încununat cu locul 2 la finala internațională a celui mai mare concurs de muzică rock independentă din lume, Wacken Metal Battle, al premiului "Best Romanian Act Metal" la Maximum Rock Awards 2014, cât și al titlului de "Best Romanian Rock Ambassador" în cadrul Metalhead Awards 2014.

În 2017, Dirty Shirt a realizat un proiect extrem de ambițios și original, FolkCore DeTour, un turneu național alături de o orchestră tradițională completă (Ansamblul Folcloric Național Transilvania), concretizat cu un album live înregistrat în cadrul concertului de la Arenele Romane, București.

În prezent, Dirty Shirt poate fi considerată o formație de succes pe scena metal românească, ajungând să atragă un public din ce în ce mai numeros, fiind cap de afiș la cele mai mari evenimente metal din România (Rockstadt Extreme Fest, Metalhead Meeting, Bucovina Rock Castle, etc.)

La nivel internațional, ascensiunea trupei a fost constantă, având la activ numeroase concerte în UK, Germania, Cehia, Franța, Ungaria, cântând alături de formații precum Orphaned Land, Skindred și la diferite festivale, culminând cu participarea la W.O.A. 2019.
Concert Dirty Shirt la Quantic

Detalii bilete

Biletele se pot achiziționa exclusiv pe AmBilet.ro la următoarele prețuri:
  • 30 lei - acces general - earlybird - doar primele 50 bilete SOLD OUT!
  • 35 lei - acces general - presale 1 - doar 100 bilete
  • 40 lei - acces general - presale 2 - până pe 21.09.2019 inclusiv
  • 50 lei - acces general - doar în ziua evenimentului, 22.09.2019

Următoarele concerte Dirty Shirt

Dacă nu ajungeți în București, nu vă faceți probleme, Dirty Shirt vin mai aproape de voi toamna aceasta!
  • 4 octombrie 2019 @ /Form Space, Cluj Napoca
  • 5 octombrie 2019 @ Club Rockstadt, Brașov
  • 25 octombrie 2019 @ Underground the Pub, Iași
  • 26 octombrie 2019 @ 31 Motors Pub, Suceava
Biletele se achiziționează exclusiv de pe AmBilet.ro.
Link eveniment: https://www.facebook.com/events/2236600219796523/


Evenimente recomandate

Top