Noutăți și comunicate

Concert Dirty Shirt în Club Quantic, București

27 octombrie 2018
Concert Dirty Shirt în Club Quantic, București
Sâmbătă, 27 octombrie 2018 sunteţi invitaţi în Club Quantic la un concert al trupei Dirty Shirt.După excelentul recital avut la București în cadrul evenimentului Iubim 2 Roți, maramureșenii de la DIRTY SHIRT se întorc în capitală pentru a pune în scenă un concert special ce va avea loc la Club Quantic.

Acesta va fi ultimul concert Dirty Shirt la București înaintea lansării noului material discografic, ocazie cu care Dirty Shirt va cânta atât piese vechi cu care a încântat publicul până în prezent dar și piese ce voi fi incluse pe viitoul album.
Mihai Tivadar, leaderul formației Dirty Shirt a declarat: „Acest concert va fi un prilej excelent să testăm noile piese alături de publicul din București pe care noi îl îndrăgim foarte mult. Cu siguranță că unele piese vor ajunge la sufletul publicului foarte rapid și suntem nerăbdători să cântăm refrenele alături de ei.
Avem și câteva surprize pe care o să le dezvăluim la momentul potrivit.

Alături de Dirty Shirt, în cadrul acestui eveniment, vor evolua și câteva formații locale ce vor fi anunțate în foarte scurt timp.

Biletele se pot achiziționate de pe site-ul www.ambilet.ro, primele având un preț promoțional.
Mai multe detalii la https://www.facebook.com/events/504472073321411/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Let's Rock recomandă

Top