Noutăți și comunicate

Concert DIRTY SHIRT - Get Your Dose Now Tour 2022 @ Kruhnen Musik Halle

2 aprilie 2022
Concert DIRTY SHIRT - Get Your Dose Now Tour 2022 @ Kruhnen Musik Halle
Grupul DIRTY SHIRT revine în Brașov pentru a-și promova ultimul album în cadrul unui turneu european denumit Get Your Dose Now Tour 2022, intr-un concert la Kruhnen Musik Halle, pe 2 aprilie 2022.

Biletele se pot achizitiona online.
Dirty Shirt este o trupa românească de crossover folk-metal, care s-a clasat pe locul al doilea în finală Wacken Metal Battle 2014 și a câștigat și multe alte premii.

Stilul unic al trupei derivă din mixul sunetului heavy al rock-ului/metalului modeern cu ambianța festivă a muzicii tradiționale est-europene, eclectismul world music (ritmuri country, reggae și tribale), sound-ul electro al muzicii industriale, energia hard-core și funk-ul groove. Deloc surprinzător, mixul original propus de Dirty Shirt a primit aprecieri în întreagă lume - în reviste recunoscute precum Metal Hammer (DE, HU), Rock Hard (DE, FR, SLK), Metalsucks (SUA), Hard Rock Mag (FR) sau Terrorizer (Marea Britanie), alături de o prezența consistentă la nivel internațional (turnee și media).

În data de 26 aprilie 2015, a fost lansat unul din cele mai așteptate materiale metal, și anume albumul ”Dirtylicious”, nelăsând loc de dezamăgiri în rândurile publicului românesc și nu numai, feedback-ul fanilor depășind așteptările trupei.

”Dirtylicious” promite a fi una din cele mai interesante producții metal din Europa 2015: o combinare unică a soundului groovy-harcore-industrial-metal marca Dirty Shirt cu elemente de muzică tradițională din Europa de Est. La înregistrarea albumului au participat și muzicienii din Transylvanian Folk-Core Orchestra (vioară, clarinet, țambal, percuții, acordeon). Cel mai bun și bine primit material de până acum, a fost lansat în 2015 și apreciat de critici și site-uri muzicale de specialitate din întreaga lume (printre care Metalsucks – USA, Rock Hard – FR, Hard Rock Mag – FR, Terrorizer – UK, Metal Hammer – DE, etc.), fiind promovat prin concerte atât în țară, cât și în străinătate (Franța, Elveția, Belgia, Lituania, Bulgaria), urcând pe scenă alături de formații precum Godsmack, Kreator, Megadeth, Paradise Lost, Venom, PowerWolf, Tiamat, Skindred și multe altele.

În perioada martie – aprilie 2017, Dirty Shirt a reușit, cu ajutorul unei campanii de crowdfunding, să ducă la bun sfârșit un proiect nemaiîntâlnit până acum, alături de Ansamblul Folcloric Național Transilvania.„FolkCore Detour” reprezintă un spectacol care reunește pe aceeași scenă o formație metal și un ansamblu folcloric într-o formulă completă și unică, o producție fără precedent în întreaga lume, fiind fără îndoială proiectul cel mai ambițios al trupei până în prezent și o adevărată provocare din punct de vedere artistic, logistic și tehnic, cu o producție ce a implicat peste 40 de persoane.

Totodată, DIRTY SHIRT este singura formație din România care a participat, în anul 2019, la Wacken Open Air din Germania și a susținut un recital în fața a peste 8.000 de rockeri.

RSPV: https://www.facebook.com/events/479432440576935/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top