Noutăți și comunicate

Concert Dirkschneider - Balls to the wall - 40th Anniversary Tour, in Quantic

4 martie 2025
Concert Dirkschneider - Balls to the wall - 40th Anniversary Tour, in Quantic
U.D.O. cu al sau solist vocal Udo Dirkschneider revine la Bucuresti cu un nou proiect: DIRKSCHNEIDER la Quantic Club, pe 4 martie 2025. Concertul face parte din turneul Balls To The Wall - 40th Anniversary Tour. Concertul va fi deschis de cei din trupa Tailgunner. Biletele se pun in vanzare pe 15 mai 2024, la ora 12:00, iar primele 200 de bilete au pret earlybird. Copiii sub 10 ani au intrarea libera insotiti de un adult posesor de bilet.
Bilete: https://www.iabilet.ro/bilete-dirkschneider-balls-to-the-wall-40th-anniversary-tour-98236/

U.D.O. este o trupa germană de heavy metal, fondată de vocalistul Udo Dirkschneider.
Dupa plecarea din Accept, acesta si-a format propria trupa numita U.D.O. in 1987, cu care a concertat alaturi de nume precum Guns N' Roses, Lita Ford si Zodiac Mindwarp.
Astazi trupa ii are ca membri pe Udo Dirkschneider, Andrey Smirnov, Sven Dirkschneider, Tilen Hudrap si Dee Dammers. U.D.O. au lansat 16 albume in cei aproape 35 ani de activitate.
Când vine vorba de muzicieni care au contribuit la scena heavy metal, puțini se pot lauda cu realizarile lui Udo Dirkschneider.

Tailgunner vin din Mare Britanie si se numara printre formatiile underground de metal cu cel mai mare potential din Regatul Unit. Abordeaza un clasic British Heavy Metal care poate fi ascultat in albumul de debut al formatiei, 'Guns for Hire', album ce a fost lansat in 2023, pe 14 Iulie. Au avut deja turnee in tara natala, deschizand chiar si pentru K.K. Downing.

Bilete se pun in vanzare pe iabilet.ro la urmatoarele preturi:
  • presale - primele 200 de bilete - 99 lei
  • presale - 109 lei
  • la intrare 130 lei
La pretul tuturor biletelor se adauga comisionul agentiei de ticketing.
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Muzica, si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
Un eveniment METALHEAD. Organizator: BESTMUSIC LIVE SRL.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top