Noutăți și comunicate

Concert Directia 5 la Hard Rock Cafe din Bucuresti, 15 septembrie 2016

15 septembrie 2016
Concert Directia 5 la Hard Rock Cafe din Bucuresti, 15 septembrie 2016
Joi, 15 septembrie 2016, BestMusic Live Concerts te invită la Hard Rock Cafe de la ora 21:30, ca să petreci o seară de neuitat alături de Direcția 5. Una dintre cele mai îndragite trupe rock te așteaptă cu “O fată ca ea", "Dacă ai ști", "Ești stilul meu", "Iți mulțumesc", "Am nevoie de tine" și multe alte hituri ce au ocupat primul loc în topurile de specialitate și în inima ta!Cu mii de concerte la activ și 25 de materiale discografice lansate, Direcția 5 este o prezență consecventă și foarte iubită pe scenele din România. De la albumul de debut lansat în 1992, trecând prin perioada “Superstar” (1999), ce și-a pus amprenta asupra tendințelor muzicale ale vremii și continuând cu mai recentele “Ambiental” (2006), “Aniversare” (2008), Emoție (2009) și “Romantic” (2010), DIRECÅ¢IA 5 a spus și continuă să spună, nenumărate povești de viață și iubire.

La fiecare concert din Hard Rock Cafe te bucuri de reîntâlnirea cu legendele muzicii, într-o atmosferă unică. Artiștii preferați sunt chiar lângă tine, colecția de suveniruri te poartă printre file din istoria rockului și calitatea sunetului îți oferă cea mai placută experiență live.

Biletele pentru showul DIRECÅ¢IA 5 se găsesc în format electronic pe http://www.iabilet.ro, în rețeaua fizică iabilet.ro (http://www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, The Vintage Pub, Club Quantic, Cafe DEKO, Agențiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman și VGeneration, IQ BOX, rețeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara), la Hard Rock Cafe si in ziua concertului la intrare.

Biletele au următoarele prețuri:
  • 100 de lei, cu loc VIP în fața scenei (număr limitat la 80 de bilete)
  • 85 de lei, cu loc la masă in sala

Sunt disponibile și bilete fără loc, în picioare, la prețul de 85 de lei acelasi pret pe care biletele il vor avea si in ziua concertului, la intrare, în limita locurilor disponibile.Hard Rock Cafe București se află în parcul Herăstrău - Åžoseaua Kiseleff, nr. 32. Locația dispune și de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Magic FM.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă