Noutăți și comunicate

Concert Direcția 5 la Hard Rock Cafe, București

23 ianuarie 2020
Concert Direcția 5 la Hard Rock Cafe, București
Joi, pe 23 ianuarie 2020, BestMusic Live Concerts te invită la Hard Rock Cafe de la ora 21:30, ca să petreci o seară de neuitat alături de Direcția 5.


Detalii despre Direcția 5

Cu mii de concerte la activ şi numeroase materiale discografice lansate, Direcţia 5 este o prezenţă consecventă şi foarte iubită pe scenele din România încă din ‘91. De la albumul de debut lansat în 1992, trecând prin perioada "Superstar" (1999), ce şi-a pus amprenta asupra tendinţelor muzicale ale vremii şi continuând cu mai recentele "Ambiental" (2006), "Emoţie" (2009) şi "Romantic" (2010), "Muzică, flori și poezie" (2019) Direcția 5 a spus şi continuă să spună, nenumărate poveşti de viaţă şi iubire, prin versurile sale și prin interpretările live de excepție!


Detalii bilete concert

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Biletele au urmatoarele preturi:
  • VIP: 159 de lei, cu loc la masa in fata scenei (numar limitat de locuri)
  • Acces General: 99 de lei, cu loc la masa in sala
  • Fara loc: 99 de lei
La toate biletele se adauga comisionul de ticketing de 5 lei.
La intrare biletele au urmatoarele preturi:
  • VIP: 164 de lei, cu loc la masa in fata scenei (numar limitat de locuri)
  • Acces General: 104 de lei, cu loc la masa in sala
  • Fara loc: 104 de lei
Online pe www.iabilet.ro, poti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara. Pentru grupuri mari se acorda discounturi!Vino la Hard Rock Cafe sa fii aproape de artistii tai preferati si sa te bucuri de muzica lor, într-o atmosfera unica! Show-urile explozive, colectia de suveniruri care îti reamintesc de legendele muzicii si calitatea sunetului îti garanteaza cea mai placuta experienta live.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32
Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.
Copiii sub 7 ani au acces gratuit.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top