Noutăți și comunicate

Concert Direcția 5 la Hard Rock Cafe, București

9 mai 2019
Concert Direcția 5 la Hard Rock Cafe, București
Joi, 9 mai 2019, sunteți invitați de la ora 21:30 la Hard Rock Cafe, ca să petreceți o seară de neuitat alături de Direcţia 5.


Informații despre Direcția 5

Una dintre cele mai îndragite trupe rock te aşteaptă cu "O fată ca ea", "Dacă ai şti", "Eşti stilul meu", "Iţi mulţumesc", "Am nevoie de tine" şi multe alte hituri ce au ocupat primul loc în topurile de specialitate şi în inima ta! Cu mii de concerte la activ şi 25 de materiale discografice lansate, Direcţia 5 este o prezenţă consecventă şi foarte iubită pe scenele din România. De la albumul de debut lansat în 1992, trecând prin perioada "Superstar" (1999), ce şi-a pus amprenta asupra tendinţelor muzicale ale vremii şi continuând cu mai recentele "Ambiental" (2006), "Aniversare" (2008), "Emoţie" (2009) şi "Romantic" (2010), Direcţia 5 a spus şi continuă să spună, nenumărate poveşti de viaţă şi iubire.


Informații bilete și locație

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.Bilete la concerte, spectacole, teatru si standup.

Biletele au următoarele preţuri:
  • VIP: 129 de lei, cu loc la masa in fata scenei (doar 80 de locuri)
  • Acces General: 89 de lei, cu loc la masa in sala
  • Fara loc: 89 de lei
Online pe www.iabilet.ro, poti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara. Pentru grupuri mari se acorda discounturi!

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.

Hard Rock Cafe București se află în parcul Herăstrău - Șoseaua Kiseleff, nr. 32. Locația dispune de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top