Noutăți și comunicate

Concert DINUMBRA, PROGERIA si SPINECRUSHER in Elephant Pub

29 noiembrie 2011
Concert DINUMBRA, PROGERIA si SPINECRUSHER in Elephant Pub
Marți, 29 noiembrie 2011, începând cu ora 21:00, trupa DINUMBRÄ‚ va sustine un concert in care va prezenta live EP-ul "Sântandrei", alături de PROGERIA și SPINECRUSHER în Elephant Pub (str. Gabroveni, nr.16, Centrul istoric).

Participanții la eveniment vor primi un cd promoțional conținând EP-ul amintit, într-o variantă creată special pentru acest concert.
DINUMBRÄ‚ va interpreta piese de pe materialul amintit, lansat recent pe http://www.dinumbra.ro, precum și noi compoziții în primă audiție. Persoanele prezente vor asista la o incursiune fascinantă în universul ființei care se află în interiorul fiecăruia.

PROGERIA revin în forță, într-o componență nouă, și vor interpreta piese de pe viitorul material, aducând în prim-plan o nouă viziune a trupei asupra death-metal-ului. "We are playing with passion,with nerve,with rage,with anger", vor spune live și pe 29 noiembrie.

SPINECRUSHER este o nouă trupă tânără speranță a scenei locale de old school thrash death metal, cu foști membri ai efemerului combo Desolation Decay, revin pe scenă cu un nou recital cu riff-uri care vor încinge atmosfera din Elephant Pub.

Mai multe despre eveniment puteți afla de pe pagina evenimentului sau de pe http://www.dinumbra.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top